Bezbjedno evakuisani putnici iz aviona "Air Serbia"

14.03.2022. 18:38
0
IZVOR: SRNA

Pripadnici MUP-a Srbije bezbjedno su evakuisali sve putnike i članove posade iz aviona koji je letio na relaciji Beograd-Moskva, a koji se zbog nove dojave da je u letjelici postavljena eksplozivna naprava, vratio i prinudno sletio u Beograd, na surčinski aerodrom.

Ubrzo po polijetanju aviona "Er Srbije" za Moskvu, Aerodrom "Nikola Tesla" obavijestio je policiju da im je mejlom dojavljeno da je u avionu postavljena eksplozivna naprava.

U skladu sa procedurama naložen je povratak aviona na beogradski aerodrom, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Odmah po slijetanju na beogradski aerodrom putnici su bezbjedno evakuisani, a u toku je kontradiverzioni pregled aviona.

U kontradiverzionom pregledu aviona i bezbjednoj evakuaciji putnika učestvuju pripadnici Čete za protivdiverzionu zaštitu i Čete vodiča službenih pasa Posebne jedinice policije Policijske brigade Policijske uprave za grad Beograd, Specijalne antiterorističke jedinice, Uprave granične policije, Uprave saobraćajne policije i Policijske stanice Surčin.

Komentari 0
Povezane vijesti
U koferu nosio 21 kilogram marihuane U koferu nosio 21 kilogram marihuane
Zašto je avionska karta jeftinija ako je kupite šest mjeseci ranije? Zašto je avionska karta jeftinija ako je kupite šest mjeseci ranije?
Okončana drama na aerodromu u Moskvi: Privedena putnica koja je prijetila bombom Okončana drama na aerodromu u Moskvi: Privedena putnica koja je prijetila bombom
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    10h 54m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    9h 50m
    0
  • Posljednji kondorov let
    23h 19m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    9h 54m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    6h 47m
    0