Biblioteka iz Kotor Varoši donirala knjige za m:tel akciju „Zadužbina srca – neka nas knjiga spaja“

04.07.2023. 10:51
0
IZVOR: katera.news

Akcija „Zadužbina srca - neka nas knjiga spaja“, koju kompanija m:tel sprovodi sa Udruženjem „Humanitas“ svakog dana bilježi sve veći broj učesnika.

Nakon donacije knjiga Matične biblioteke Istočno Sarajevo, donacije se nastavljaju, a telefon m:tel-a i Humanitasa sve češće zvoni sa novim upitima građana i institucija gdje i kako mogu donijeti i donirati knjige za ovu plemenitu akciju.

Tako je krajem prošle sedmice u poslovnicu m:tel-a u Kotor Varošu stigla donacija od 35 knjiga Narodne biblioteke iz ovog grada.

Slika

Podsjećamo, s ciljem očuvanja maternjeg jezika, kulture, običaja i tradicije, Udruženje građana Humanitas pokrenulo je akciju prikupljanja knjiga koje su, ovoga puta, namijenjene ljudima koji žive u Melburnu u Australiji, a koji su porijeklom s prostora bivše Jugoslavije. Kompanija m:tel, želeći da podrži ovu neobičnu i lijepu akciju, stavila je na raspolaganje svoju široku mrežu poslovnica kao mjesta za prikupljanje knjiga. 

Izaberite i vi jednu knjigu, prošetajte do prve poslovnice m:tel-a u svom gradu i ostavite je u kutiju s natpisom „Zadužbina srca – neka nas knjiga spaja“! Kutije se nalaze u svih 55 poslovnica m:tel-a širom BiH!

Više informacija o ovoj akciji pronađite na prodajnim mjestima m:tel-a širom BiH!

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za od...
Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru
Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    22h 31m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    22h 38m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    19h 20m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    13h 58m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    14h 30m
    0