Bijeljina: Od danas podnošenje zahtjeva za podsticaje

01.06.2020. 17:32
0
IZVOR: Srna

Poljoprivrednici u Semberiji od danas mogu da podnesu zahtjeve Agrarnom fondu Bijeljine za podsticaje ovogodišnje proizvodnje, saopšteno je iz bijeljinske Gradske uprave.

Poljoprivredni proizvođači mogu da ostvare podršku za organizovani otkup povrća, voća, duvana, za podršku stočarstvu, podizanje novih zasada voća, podršku za plasteničku proizvodnju i navodnjavanje, kao i podršku za izgradnju infrastrukture.

Najavljeno je da će Agrarni fond izdvojiti sredstva i za vanredne i nepredviđene situacije koje mogu da zadese poljoprivrednike, za pomoć udruženjima u ovoj oblasti i regres kamata za proljećnu sjetvu.

Planirana je i podrška za edukacije, prezentacije projekata i posjete poljoprivrednim sajmovima, kao i za uvođenje sertifikovane proizvodnje.

Zahtjevi za podsticaj dostavljaju se u kancelariju Agrarnog fonda grada Bijeljine u Ulici Miloša Obilića ili putem pošte.

Pravilnik o načinu i uslovima podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji za 2020. godinu biće objavljen u Službenom glasniku grada Bijeljina i na internet stranici grada, a sve informacije u vezi sa pravilnikom zainteresovani mogu da dobiju i na broj telefona 055/206-984 i putem mejla /agrarnifondbn@gmail.com/.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sedmogodišnja Milica Maksimović, talentovana glumica (VIDEO) Sedmogodišnja Milica Maksimović, talentovana glumica (VIDEO)
Motociklista teško povrijeđen u udesu kod Bijeljine Motociklista teško povrijeđen u udesu kod Bijeljine
Povrijeđeni pješak i motociklista u Bijeljini Povrijeđeni pješak i motociklista u Bijeljini
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    15h 45m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    13h 47m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    12h 40m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    12h 45m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    11h 48m
    1