Bjelica: Rekonstrukcija zgrade opštine u završnoj fazi

17.12.2019. 09:40
0
IZVOR: Srna

Rekonstrukcija zgrade opštine Sokolac, u ukupnoj vrijednosti oko 370.000 KM, biće završena u januaru, rekao je juče načelnik Milovan Bjelica.

Bjelica je rekao novinarima da je prva faza koštala oko 140.000 KM, druga oko 120.000 KM, a treća faza je u toku i podrazumijeva rekonstrukciju nekoliko kancelarija, portirnice i protokola u zgradi opštine, te nabavku namještaja.

-Rekonstrukciju smo uglavnom uradili iz sredstava opštine i imali smo pomoć Vlade Republike Srpske od 50.000 KM- naglasio je Bjelica.

On je podsjetio da su unutrašnji radovi počeli u maju rekonstrukcijom mokrih čvorova, sale za sjednice i hodnika u ovom objektu građenom pedesetih godina prošlog vijeka.

Prema njegovim riječima, pokazalo se da je neophodno uraditi nove grede, podove, termo i hidroizolaciju, zbog čega je bila neophodna druga faza, koja je nedavno završena.

On je istakao da su ovim stvoreni mnogo bolji uslovi za funkcionisanje lokalne administracije, ali i kvalitetnije pružanje usluga građanima.

Izvođač radova je preduzeće "Građenje" sa Pala.

Komentari 0
Povezane vijesti
Djevojčica pala sa 13. sprata i preživjela Djevojčica pala sa 13. sprata i preživjela
Počeli radovi na rekonstrukciji rezidencije Karađorđevića u Han Pijesku (VIDEO) Počeli radovi na rekonstrukciji rezidencije Karađorđevića u Han Pijesku (VIDEO)
Vraća se stari sjaj vili Karađorđevića (FOTO) Vraća se stari sjaj vili Karađorđevića (FOTO)
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    9h 27m
    7
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    23h 9m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    22h 37m
    0
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    7h 29m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    21h 28m
    0