Božović : Iako nisam zaražen virusom, određeno vrijeme ću provesti u izolaciji

03.04.2020. 21:07
0
IZVOR: Katera

Načelnik opštine Istočna Ilidža, Marinko Božović obratio se javnosti na svom Fejsbuk profilu, i objavio rezultate testiranja na korona virus.

 Tekst prenosimo u cjelosti.

 

- Poslije dva dana čekanja, ponovljenog testiranja usljed objektivnih, tehničkih razloga i neizvjesnosti, zbog odgovornosti koju nosim za porodicu, saradnike, sugrađane, posebno one sa kojima sam bio u kontaktu u posljednje vrijeme, danas sam, telefonskim putem, obaviješten da je moj test na virus korona negativan.

Iako nisam zaražen virusom, određeno vrijeme ću provesti u izolaciji i na taj način, dosljedno i u potpunosti, primijeniti sve preporuke.

Opština Istočna Ilidža će funkcionisati redovno. Preduzeli smo brojne preventivne mjere, nastavljamo još intenzivnije da djelujemo.
Takođe, u mjeri u kojoj je moguće, nastavićemo naše redovne aktivnosti, usmjerene na razvoj lokalne zajednice.
Obrazovanje od osnovnog do visokog nivoa funkcioniše elektronskim putem, a nastavnici, roditelji i učenici su primjer kako se, uz dobru organizaciju, sve može postići. Siguran sam da ću, zajedno sa saradnicima i zaposlenima u Opštini, u narednim danima uspješno funkcionisati i pored fizičkog odsustva.

Želim nam da što prije pobijedimo ovog nevidljivog neprijatelja. Osobama koje su pozitivne na virus korona želim što brži oporavak, a sugrađanima da im budu moralna podrška, nikako osuda.
Nadležnima, kao i ranije, sa istim intenzitetom, apel da sprovode masovnije testiranje, a svima zajedno, da iz ove borbe izađemo jači, jer je naš zajednički interes zdrava Republika Srpska! Hvala vam na podršci! -

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Stvaramo novi ritam Istočne Ilidže (VIDEO) Božović: Stvaramo novi ritam Istočne Ilidže (VIDEO)
Službena inicijativa za sazivanje Sabora Republike Srpske Službena inicijativa za sazivanje Sabora Republike Srpske
Podržana inicijativa o formiranju direkcije za planiranje izgradnje Istočnog Sarajeva Podržana inicijativa o formiranju direkcije za planiranje izgradnje Istočnog Sarajeva
Najčitanije
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    23h 12m
    7
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    9h 11m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    7h 38m
    0
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    2h 5m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    9h 30m
    0