Braća Bjeloš karijeru nastavljaju u inostranstvu

20.06.2021. 12:38
0
IZVOR: sportdc.net

FK Slavija iz Istočnog Sarajeva će u novu sezonu Prve lige Republike Srpske ući sa znatno promijenjenim sastavom u odnosu na ovu sezonu.

Već je poznato da u ekipi neće biti Vučine Šćepanovića, koji se oprostio od aktivnog bavljenja fudbalom, kao ni Vojina Savića kojem je istekla pozajmica i ovaj golman se vratio u Zrinjski, te se pojavio na prozivci Plemića za novu sezonu. Osim njih, još nekoliko fudbalera je najavilo odlazak iz Istočnog Sarajeva.

Članovi Slavije sigurno neće biti ni braća Nikola i Dejan Bjeloš. Obojica će karijeru nastaviti u inostranstvu. Nikoli će ovo biti treći put da odlazi van granica Bosne i Hercegovine, prvo je bio u praškoj Slaviji, a nakon toga i u Zlatiboru iz Čajetine. Mlađi od braće Bjeloš, Dejan, po prvu put će napustiti svoj matični klub i okušati svoju fudbalsku sreću van Istočnog Sarajeva, ali i Bosne i Hercegovine.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Istočnom Sarajevu sve spremeno za glasanje u nedjelju U Istočnom Sarajevu sve spremeno za glasanje u nedjelju
FIFA uvodi treći prelazni rok FIFA uvodi treći prelazni rok
Spomenik „Beli anđeo“ simbol vaskrsenja sarajevskih Srba iz uništenja (FOTO) Spomenik „Beli anđeo“ simbol vaskrsenja sarajevskih Srba iz uništenja (FOTO)
Najčitanije
  • Obilježavanje Dana učitelj(ic)a - 5. oktobar
    14h 11m
    0
  • Katastrofa na putu Jablanica - Mostar: U potpunosti nestala cesta kod Komadinovog vrela
    14h 19m
    0
  • Spašen dječak kojem su roditelji poginuli na licu mjesta
    7h 39m
    0
  • Nevrijeme odnijelo krov, šteta velika
    16h 0m
    0
  • Zemljotres u BiH
    17h 46m
    0