Braća sačekala lopova koji im je krao svinje, pretukli ga i slupali mu auto

07.02.2023. 11:03
3
IZVOR: nezavisne.com

S.G. (23) iz Gradiške zadobio je tjelesne povrede zbog kojih je završio na UKC Republike Srpske, kada su su ga trojica braće zatekla u pokušaju krađe svinje na svom imanju u mjestu Brezik Laminci.

Braća M.S. (31), M.S. i V.S. iz Gradiške su uhapšeni i osim za nanošenje povreda sumnjiče se i da su mu polupali stakla na vozilu marke „audi“ u kojeg je osumnjičeni za krađu namjeravao natovariti svinju.

Kako „Nezavisne“ saznaju, u proteklom periodu na ovom imanju ukradeno je sedam svinja te su juče oko 1.50 časova vlasnici odlučili sačekati lopova za kojeg se, kako saznaju, ispostavilo da im je poznanik.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Gradiška, postupili su po prijavi da je na farmi za uzgoj životinja u mjestu Brezik Laminci u Gradišci, zatečen S.G. u izvršenju krivičnog djela teška krađa.

- Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici  te je utvrđeno da je lice S.G. iz Gradiške, pokušalo da iz uzgojnog boksa otuđi svinju, a u čemu su ga sprečila lica inicijala M.S, M.S. i V.S. svi iz Gradiške, koji su  upotrebom fizičke snage i podesnog predmeta oštetili putnički automobil vlasništvo S.G, te istom nanijeli tjelesne povrede. Licu S.G. pomoć je ukazana u Službi hitne pomoći Gradiška, dok su lica M.S, M.S. i V.S. lišena slobode - navodi se u saopštenju policije.

Kako dodaju, daljim operativnim radom, policijski službenici došli su do saznanja da je S.G. i u proteklom periodu počinilo krivično djelo teška krađa i da je iz uzgojnog boksa navedene farme ukrao više svinja.

- U toku je kriminalistička obrada lica S.G, a o navedenom događaju obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nakon preduzetih svih potrebnih mjere i radnji i dokumentovanja predmeta, protiv lica S.G, M.S, M.S. i V.S. dostavi izvještaj za počinjena krivična djela - dodaju iz policije.

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Krcko 07.02.2023. 22:45
    Nije pošteno od strane braće šta su liku uradili, lopov ostao bez mesa, auto mu uništili i još ga prebili. Imaju li braća dušu? Misle li na Boga? Ionako garant porez nisu državi plaćali a bavili se uzgojem i trgovinom svinja. Teški materijalisti.
  • Generic placeholder image
    Leo 07.02.2023. 13:11
    Sad ispade opasniji ovaj što se brani od o onog što ga napada...i on,u ovom slučaju oni će biti krivlji nego ovaj lopov..Valjda se na ovaj način vrši regrutacija Bajazitovih tjelohranitelja,jer kad ih oslobodi,ostaju mu dužnici čitav život..I eto sad neko normalan želi da živi ova šumska tvorevina..Iako sam je stvarao,želim da je nema,ne zbog nje nego onih koji je vode odnosno onih koji biraju te vodje
  • Generic placeholder image
    Brat 07.02.2023. 11:44
    Ma ja, treba pustiti da ti bagra ukrade od tebe.. da ti naudi, niposto se braniti ..
    Bezi tamo
Povezane vijesti
Prijavljeno da je vozač djetetu nudio novac i vožnju Prijavljeno da je vozač djetetu nudio novac i vožnju
Policajci Subotić i Mitrović trče za liječenje sugrađanke Policajci Subotić i Mitrović trče za liječenje sugrađanke
Afera “Roleks” trese Evropu: Ukrali 600 miliona evra, novac trošili na neviđeni luksuz Afera “Roleks” trese Evropu: Ukrali 600 miliona evra, novac trošili na neviđeni luksuz
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    8h 45m
    0
  • Krađa u Palama
    7h 3m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    21h 22m
    2
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    3h 30m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    6h 18m
    0