Crvena zvezda proslavlja 31. titulu

20.06.2020. 10:06
0
IZVOR: RTS

Fudbaleri Crvne zvezde proslaviće danas, utakmicom protiv Proletera, 31. titulu prvaka države.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da njegov tim zaslužuje pune tribine na današnjoj proslavi šampionske titule.

- Bio je to dugačak i neugodan put, ali igrači su ga prošli i pokazali da su najbolji u Srbiji. Nadam se što većem broju ljudi koji će pozdraviti naše šampione - rekao je Stanković na konferenciji za medije.

- Ovo je trofej koji pripada Crvenoj zvezdi, igračima i navijačima. Osjećam je svojom kao trener i navijač. Zahvalio bih svima koji su učestvovali u njenom osvajanju - rekao je Stanković.

Gosti na meču biće futsaleri Crvene zvezde, kao i veterani 63. padobranske brigade Vojske Srbije.

- Veterani 63. padobranske brigade, koji su učestvovali u bitkama na Košarama i Paštriku i koji su odlikovani ordenom narodnog heroja, na čelu sa ratnim načelnikom štaba, pukovnikom Vidojem Kovačevićem, biće svjedoci istorijskog trenutka za naš klub. Nadamo se punim tribinama, još jednoj pobijedi i fenomenalnoj crveno-bijeloj proslavi - zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Komentari 0
Povezane vijesti
Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera
Aleksandar Katai "preskočio" legendarnog Rajka Mitića Aleksandar Katai "preskočio" legendarnog Rajka Mitića
Bliži se kamp Crvene zvezde u Istočnoj Ilidži, prijave još uvijek otvorene Bliži se kamp Crvene zvezde u Istočnoj Ilidži, prijave još uvijek otvorene
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    9h 50m
    0
  • Krađa u Palama
    8h 8m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    22h 27m
    2
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    4h 35m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    7h 23m
    0