Danas počinje vakcinacija bez prethodne najave

19.07.2021. 09:04
0
IZVOR: Srna

Za građane Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže danas počinje vakcinacija protiv virusa korona bez najave, a na raspolaganju je 900 doza kineske vakcine "sinofarm" i 200 doza "astra zeneke".

Vakcinacija će se vršiti u fiskulturnoj sali Osnovne škole "Sveti Sava" u Istočnom Novom Sarajevu od 8.00 do 18.00 časova, a građani treba da ponesu zdravstvenu knjižicu.

Koordinator tima za sprovođenje vakcinacije u Domu zdravlja Istočno Sarajevo Danko Vasiljević apelovao je na građane da ne stvaraju gužve na punktu za vakcinaciju, da se u što većem broju vakcinišu, te i dalje pridržavaju mjera koje su propisale nadležne institucije u Republici Srpskoj.

On je rekao Srni da je oko 2.000 građana Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva primilo prvu dozu vakcine protiv virusa korona, a oko 1.800 obje doze.

Komentari 0
Povezane vijesti
Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji
„Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od raka „Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od...
Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
Najčitanije
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    21h 41m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    16h 24m
    6
  • Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta
    18h 24m
    3
  • Umrla glumica Radmila Živković
    23h 8m
    0
  • Bodiroga ne zaboravlja djedovinu u Trebinju
    23h 27m
    0