Do petka prijave za obuku za korištenje baze "Paragraf leks"

06.02.2023. 10:40
0
IZVOR: srna.rs

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu biće organizovana obuka za korištenje najveće regionalne elektronske baze pravnih propisa, sudske prakse, stručnih komentara pravnih propisa i pravnih modela "Paragraf leks", a zainteresovani se mogu prijaviti do petka, 10. februara, saopšteno je iz ove visokoobrazovne ustanove.

Baza obuhvata pravne sisteme Republike Srpske, Federacije BiH /FbiH/, Brčko distrikta, svih kantona u FBiH, te BiH, a obuku će moći da pohađaju svi studenti master studija, apsolventi i studenti treće i četvrte godine prvog ciklusa studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

- Osim sadašnjih studenata, za obuku se mogu prijaviti i naši bivši studenti, ali i svi ostali pravnici poput sudija, advokata, tužilaca, notara, advokatskih i sudskih pripravnika, notarskih pomoćnika, pravnika koji se bave pravničkim poslom u različitim institucijama, privrednim društvima, organima i organizacijama - navedeno je u saopštenju.

Svi zainteresovani za obuku mogu da se prijave kod profesora Dimitrija Ćeranića putem elektronske pošte dimitrije.ceranic@pravni.ues.rs.ba/.

Polaznicima obuke koji polože završni test biće izdat sertifikat o osposobljenosti za korištenje baze, koji zajedno izdaju "Paragraf leks" i Pravni fakultet Pale.

Komentari 0
Povezane vijesti
U ponedjeljak u Palama komemoracija povodom smrti Uroša Pene U ponedjeljak u Palama komemoracija povodom smrti Uroša Pene
Promovisano 29 diplomiranih pravnika i pet mastera prava Promovisano 29 diplomiranih pravnika i pet mastera prava
Sutra krsna slava i Dan Pravnog fakulteta u Palama Sutra krsna slava i Dan Pravnog fakulteta u Palama
Najčitanije
 • Dječaku iz Istočnog Sarajeva spašena ruka brzom reakcijom ljekara KCUS-a
  14h 8m
  10
 • Saslušan sveštenik sa Pala: Sumnja se da je prodavao lažne diplome "po povoljnoj cijeni"
  10h 59m
  2
 • Identifikovana lica koja se dovode u vezu sa nanošenjem povreda licu u Istočnom Novom Sarajevu
  16h 3m
  1
 • Krađa u drogeriji u Istočnoj Ilidži
  20h 14m
  1
 • U PU Istočno Sarajevo saslušana tri lica zbog prodaje i kupovine diploma
  14h 50m
  3