Dvojica Sarajlija opljačkali kuću u Bileći

14.10.2019. 18:34
0
IZVOR: Srna

Policija u Bileći identifikovala je lica čiji su inicijali A.L. i S.S. iz Ilidže za koja se sumnja da su ukrala elektro i vodoinstalacioni materijal iz kuće u mjestu Korita u ovoj opštini, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Policijskoj stanici Bileća juče oko 15.00 časova jedno lice je prijavilo da mu je nepoznato lice ili više njih u njegovoj nenaseljenoj kući u mjestu Korita uz upotrebu podesnog alata ušlo u objekat i ukralo ovaj materijal.

Policijski službenici su izlaskom na lice mjesta zatekli ova dva lica, a ukradeni predmeti su pronađeni u blizini te kuće.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da po kompletiranju i dokumentovanju predmeta bude podnesen izvještaj.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uz prijetnju pištoljem opljačkao benzinsku pumpu na Ilidži Uz prijetnju pištoljem opljačkao benzinsku pumpu na Ilidži
Za hodočašće do manastira Ostrog prijavilo oko 350 učesnika iz Bileće Za hodočašće do manastira Ostrog prijavilo oko 350 učesnika iz Bileće
Završena obnova Crkve Svetog arhangela Mihaila u Trnovom dolu Završena obnova Crkve Svetog arhangela Mihaila u Trnovom dolu
Najčitanije
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    21h 49m
    1
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    17h 44m
    6
  • U rijeci Bojani pronađeno tijelo još jedne djevojčice
    14h 14m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    2h 25m
    0
  • Lov gazda sa Jadrana ne prestaje
    13h 23m
    1