Džudistima „Famosa“ najviše medalja na Drugom memorijalnom turniru „Goran Samardžija“

27.11.2022. 19:06
0
IZVOR: katera.news

Međunarodni džudo turnir „Kup Istočne Ilidže Drugi memorijal Goran Samardžija“ održan je juče u Istočnoj Ilidži. Na turniru je učestvovalo 37 klubova iz Republike Srpske, BiH, Srbije, a oko 400 takmičara borili se u konkurencijama mlađi i starijih poletaraci, mlađi i stariji pioniri i kadeti.

udisti „Famosa su, i ovaj put, osvojili najviše medalja.

Zlatne medalje su osvojili Miloš Došlo, Filip Žuža, Milijan Veletić, Ana Simanić, Marija Simanić, Nikola Novaković, Nikola Lubura, Lana Štaka, Lana Erić, Saša Šehovac i Aleksandar Vuković.

Srebrne medalje osvojili su Njegoš Štaka, Nikola Andrić, Lazar Vujičić, Jovana Bjelica, Milan Novaković i Andrej Milić.

Bronzane medalje osvojili su Pavle Lubura, Lana Milidrag, Miloš Štaka, Filip Šehovac, Aleksandar Jovović i Mihajlo Bjelica.

Turnir je organizovao Džudo klub „Famos“, a trener u ovom klubu Željko Šiljegović zahvalio se klubovima iz Istočnog Sarajeva, „Randoriju, „Slaviji“, „Romaniji, DžK „Rajko Kušić“ i „Olimpiku“, što su svojim prisustvom uveličali ovaj turnir.

S obzirom na to da se domaćini turnira nisu takmičili u konkurenciji za najbolji klub, pehar je osvojio Džudo klub „Randori“, koji je proglašen za najuspješniju ekipu.

Drugo mjesto pripalo je Džudo klubu „Voždovac“ iz Beograda, dok je treće mjesto pripalo „Mladosti iz Kotor Varoša.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ostati na putu Svetosavlja Ostati na putu Svetosavlja
Istočna Ilidža: Apel vozačima da vozila parkiraju na mjesta predviđena za parkiranje Istočna Ilidža: Apel vozačima da vozila parkiraju na mjesta predviđena za parkiranje
U Istočnoj Ilidži situacija zadovoljavajuća, štab u pripravnosti U Istočnoj Ilidži situacija zadovoljavajuća, štab u pripravnosti
Najčitanije
 • Sjećanja Hrešana na dolazak Austrougarske imperije u BiH
  2h 46m
  0
 • Đogo: Zabranom podizanja tri prsta završen proces etničkog čišćenja "otvorenog grada"
  8h 31m
  6
 • Nataši Ćejić potrebna naša pomoć
  11h 54m
  2
 • Noćni uspon na vrh Trebevića (FOTO)
  8h 41m
  1
 • Preminuo glumac Saša Petrović
  12h 37m
  1