General Gojko Knežević sutra preuzima dužnost načelnika

30.01.2024. 14:30
5
IZVOR: srna.rs

General-major Gojko Knežević sutra će u Sarajevu preuzeti dužnost načelnika Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH od general-pukovnika Senada Mašovića.

Svečana ceremonija primopredaje dužnosti biće održana od 15.30 do 16.40 časova u Domu Oružanih snaga BiH, a izjave za medije u 16.40 časova, najavljeno je iz resornog ministarstva.

General Knežević imenovan je za načelnika Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH na sjednici Predsjedništva BiH održanoj u novembru prošle godine.

Komentari 5
  • Generic placeholder image
    Skijaš 31.01.2024. 17:19
    Bravo Gojko, riješio si sebi platu od 6 hiljada a za Srbe u OS BiH svakako nećeš uraditi ništa kao ni tvoji prethodnici...Milojčić, Novaković, Ilić, Vuković, Tepšić...
  • Generic placeholder image
    Idi covjece 30.01.2024. 17:57
    Na sta spade kuca petrovica. Ni ostali po dubini nisu nista bolji. Prolaze klanovi, politicki podobni, uvlakaci, zanosaci, nebitni likovi. Nece tu doci sposoban, zasluzan, provjereni borac, radnik, patriota. Moras da budes poltron, gmizavac, partijas, pa da te regrutuju na visu poziciju. To sve po nalogu rade ovi namrgodjeni, rekao bih covjek ozbiljni, strogi generali. Jedno veliko srpsko, ljudsko i moralno nista. Da li taj knezevic cita komentare ili samo naslov i sliku????
  • Generic placeholder image
    Soko 30.01.2024. 17:33
    Sve poltron do poltrona, i vi ste srpska komponenta....tuga
  • Generic placeholder image
    Bruka 30.01.2024. 17:30
    Kada covjek pogleda malo unazad, od Karadjordja, vojvoda Putnika Stepanovica, Misica, Bojovica....Mladica, Milana Tepica, i pogleda ove metuzaleme Tepsica, Milojcica, Knezevica, dobro nas ima na kugli zemaljskoj da mozemo pod sljivu da stanemo. Tesko nama sa nama kakvi smo. Ko nas je kleo nije dangubio.
  • Generic placeholder image
    Sramota 30.01.2024. 17:22
    Nepotrebna bolumenta koja postoji samo radi licnih interesa i interesa nekolicine ljudi. Ovaj Knezevic niti se pita sta niti odlucuje o bilo cemu. Obicna ikebana kao i prethodnici mu. Velika srpska bruka i ogromna nepravda koju provode kvazi generali. Zali Boze tolikog novca koji se prosto baca jer drustvo od ove institucije nece dobiti nikakav rezultat. Bruka i sramota. Ne moze covjek od bruke ni istinu reci.
Povezane vijesti
Kako se dijeli nasljedstvo, odnosno imovina u BiH? Kako se dijeli nasljedstvo, odnosno imovina u BiH?
Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
Zemljotres u BiH! Zemljotres u BiH!
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    9h 40m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    8h 36m
    0
  • Posljednji kondorov let
    22h 5m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    8h 40m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    5h 33m
    0