Gimnazijalci iz Pala i Istočne Ilidže na Republičkom takmičenju u recitovanju

08.04.2021. 21:12
0
IZVOR: Katera

Na Republičko takmičenje u recitovanju iz čitave Sarajevsko-romanijske regije plasirali su se učenici gimnazije u Srednjoškolskom centru "Pale" Nikola Lopatić i Njegoš Gavrilović, kao i učenica gimnazije u SŠC "Istočna Ilidža" Ivana Šiljević.

Oni su najprije takmičili na regionalnom takmičenju Sarajevsko-romanijske regije sa učenicima srednjih škola iz gradskih opština Istočnog Sarajeva, kao i opština Foča, Rudo, Kalinovik, Višegrad, Rogatica, Han Pijesak i Čajniče.

Sa ovog takmičenja na Republičko takmičenje kao viši nivo ide troje recitatora, a to su upravo učenik četvrtog razreda gimnazije u SŠC "Pale" Nikola Lopatić, učenik drugog razreda gimnazije u SŠC "Pale" Njegoš Gavrilović i učenica četvrtog razreda gimnazije u SŠC "Istočna Ilidža" Ivana Šiljević.

Republičko takmičenje u recitovanju biće održano 22. maja 2021. godine.

Čestitamo pobjednicima Regionalnog takmičenja u recitovanju, kao i svima koji su učestvovali na istom, te pomenutom trojcu iz Pala i Istočne Ilidže želimo mnogo sreće na predstojećem Republičkom takmičenju.

Slika

Rezultati recitovanja/Foto: SŠC Pale

Komentari 0
Povezane vijesti
Obustavlja se nastava na sjeveru Kosova dok se ne povuče tzv. kosovska policija Obustavlja se nastava na sjeveru Kosova dok se ne povuče tzv. kosovska policija
Ove godine nije bilo prijava o nasilnom ponašanju djece u školama Ove godine nije bilo prijava o nasilnom ponašanju djece u školama
Djevojčica iz škole sa Vračara i dalje životno ugrožena Djevojčica iz škole sa Vračara i dalje životno ugrožena
Najčitanije
 • Dimljeni kozji delikates sir Marka Nikolića iz Sokoca (FOTO)
  23h 44m
  0
 • U sudaru autobusa i automobila povrijeđeno desetoro djece
  6h 34m
  1
 • Radnici Srpske zbog dugova ostali bez osiguranja
  10h 39m
  0
 • Anđela Vuković na papiru oživljava likove iz književnih djela (FOTO)
  9h 40m
  0
 • Služen parastos za 24 svirepo ubijena srpska civila
  7h 19m
  2