Gradonačelnik Leposavića onemogućio otklanjanje kvara, 5.000 korisnika bez signala

13.02.2024. 17:19
0
IZVOR: srna.rs

Gradonačelnik Leposavića Ljuljzim Hetemi spriječio je radnike "MTS-a" da se popnu na krov opštinske zgrade i otklone kvar zbog čega je oko 5.000 korisnika u tom dijelu Kosmeta ostalo bez signala mobilne telefonije.

On je radnicima poručio da "`MTS`može samo trajno da skloni opremu sa njegove zgrade", iako kompanija za radove posjeduje sve moguće dozvole.

"MTS" je saopštio da će, u interesu svojih korisnika u tom rejonu koji su oštećeni zbog nemogućnosti korištenja signala mobilne telefonije, u roku od 24 časa pronaći drugo rješenje za uspostavljanje vazdušne veze sa baznim stanicama Jošanica i Kom Lešak.

Iz kompanije će pokrenuti žalbeni proces kod regulatora za elektronski saobraćaj, jer im je, kako su naveli, nasilnom odlukom jednog čovjeka uskraćeno pravo na normalno poslovanje i pored svih regularno dobijenih dozvola.

"Kosovo onlajn" saznaje da je odlukom gradonačelnika Leposavića oko 5.000 korisnika MTS-a na krajnjem sjeveru Kosova ostalo bez signala, iako MTS ima prištinsku dozvolu za radove, kao i ugovor sa opštinom Leposavić za baznu stanicu na zgradi opštine.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Patrijarh Porfirije: Ne daju mi da uđem u moj dom Patrijarh Porfirije: Ne daju mi da uđem u moj dom
Obilježen Đurđevdan u Prizrenu Obilježen Đurđevdan u Prizrenu
Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO) Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO)
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    18h 2m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    18h 9m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    14h 51m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    9h 29m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    10h 1m
    0