Han Pijesak: Registrovano troje zaraženih korona virusom

11.12.2020. 11:20
0
IZVOR: Srna

Na području Han Pijeska u protekla dva dana na virus korona testirani su uzorci šest lica, od kojih su tri pozitivna i sa blažim simptomima, tako da nisu hospitalizovani, izjavila je Srni direktor Doma zdravlja "Dr Milenko Narandžić" Radojka Golijan.

Ona je dodala da su zaraženi u kućnoj izolaciji i pod stalnim zdravstvenim nadzorom, propisana im je terapija, obavezni su da dva puta dnevno mjere temperaturu i podatke dostavljaju Domu zdravlja.

Prema njenim riječima, vrši se dezinfecija radnih prostorija zaraženih i domaćinstava, te ispituju kontakti sa drugim licima.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe
Promocija knjiga Branislava Stankovića i Aleksandre Ninković Tešić u Han Pijesku Promocija knjiga Branislava Stankovića i Aleksandre Ninković Tešić u Han Pijesku
Sedmi planinarski slet u Han Pijesku okupio oko 200 planinara (VIDEO) Sedmi planinarski slet u Han Pijesku okupio oko 200 planinara (VIDEO)
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    23h 10m
    0
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    1h 27m
    1
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    23h 17m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    19h 59m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    14h 37m
    0