Hapšenje u Istočnoj Ilidži

12.10.2021. 10:42
0
IZVOR: Katera

Policijski službenici Policijske stanice Istočna Ilidža lišili su slobode lica inicijala A.K. iz Sarajeva zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Omogućavanje uživanja opojnih droga“ i V.K. takođe iz Sarajeva zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Omogućavanje uživanja opojnih droga“.

Lica se sumnjiče da su navedenog dana, oko 23.00 časa, u ulici Ive Andrića u Istočnoj Ilidži u putničkom automobilu kojim je upravljao A.K. konzumirala opojnu drogu i omogućili konzumiranje iste licu A.O. koja se nalazila sa njima u vozilu.

Nakon izvršenog pretresa lica i vozila, kod lica A.K. pronađena su tri pvc paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu spid i dva pvc paketića sa sadržajem suve zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana.

O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i nakon dokumentovanja predmeta protiv navedenih lica biće dostvaljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Komentari 0
Povezane vijesti
Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    22h 15m
    0
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    14h 43m
    1
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    21h 8m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    20h 16m
    2
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    21h 13m
    0