Helikopterski servis uključen u potragu za muškarcem iz Lopara

26.06.2022. 19:12
0
IZVOR: srna.rs

Iz Policijske uprave Bijeljina saopšteno je da danas nastavljena potraga za nestalim Neđom Cvijetinovićem iz Lopara u kojoj, između ostalih, učestvuju i pripadnici Republičke uprave civilne zaštite i Helikopterskog servisa Srpske.

U pretrazi terena učestvuju i pripadnici Policijske uprave Bijeljina, vatrogasnih jedinica Lopare i Ugljevik, Gorske službe spasavanja Bijeljina, Lovačkog udruženja Majevica" Lopare, opštine Lopare, kao i mještani.

Drugi dan potrage započeo je jutros u 8.00 časova, a pregleda se uži i širi pojas područja sela Veselininovac, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Pretraga terena za Neđom započeta je juče, a od 8:00 do 18:30 časova pretraživan je prostor oko njegove porodične kuće, kao i širi pojas u poluprečniku od dva kilometra ili u prečniku od četiri kilometra.

- Policijska uprava Bijeljina zahvaljuje svima koji svojim aktivnim učešćem daju dopisnos u pretrazi terena za pronalaskom Cvijetinovića - navedeno je u saopštenju.

Nestanak Cvijetinovića je Policijskoj stanici Lopare u petak, 24. juna, uveče prijavio njegov sin, koji je naveo da se njegov otac tog jutra oko 9:00 časova udaljio od porodične kuće.

Sin nestalog je rekao da je njegov otac otišao u berbu gljiva na području sela Veselinovac, u podnožju planine Majevica, te se nije vratio kući.

Prema izjavi sina, Neđo je visine oko 170 centimetara, težine oko 90 kilograma, punije građe, ima oči tamno smeđe boje, sijedu kosu i senilan je.

Na sebi je imao čizme-rudare, kačket i košulju nepoznate boje.

Komentari 0
Povezane vijesti
Nastavljena potraga za nestalim Dragom Tanaskovićem Nastavljena potraga za nestalim Dragom Tanaskovićem
Danka pregažena vozilom pa bačena na divlju deponiju? Danka pregažena vozilom pa bačena na divlju deponiju?
Isključena povezanost osoba sa snimka sa nestankom Danke Ilić Isključena povezanost osoba sa snimka sa nestankom Danke Ilić
Najčitanije
  • Vlado Šipčić – posljednji četnik koji je oružanu borbu sa komunistima vodio do 1957. godine
    11h 52m
    19
  • INTERVJU: Vojislav Vojo Čarkić – Legendarni prota Vojo
    11h 32m
    1
  • Privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
    14h 55m
    0
  • Na današnji dan formirana Vojska Republike Srpske
    15h 52m
    12
  • Sastanak o uređenju i održavanju groblja “Crkvice”
    12h 49m
    0