Humanitarni koncert za pomoć u liječenju mladića iz Bijeljine

29.08.2019. 08:55
0
IZVOR: SRNA

Na krovu zgrade Centra za kulturu u Bijeljini večeras će biti održan koncert elektronske muzike nakon kojeg će Dušan Sekulić sa svojim bendom izvesti humanitarni koncert "Akordion fantazi dva" s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje tridesetpetogodišnjeg sugrađanina Nikole Grabovičkića.

Nikola Grabovičkić iz Bijeljine trenutno je na liječenju u Njemačkoj za koje je njegova majka Dana obezbijedila novac prodavši porodičnu imovinu u Zavidovićima, gdje su živjeli do rata. Ona je na taj način obezbijedila 160.000 KM za terapije, što je plaćeno bolnici u Hamburgu. 

-Nikola se do sada u Hamburgu liječio slabijim terapijama, za šta je potrošeno 80.000 evra - rekla je Srni njegova majka Dana. 

Ona kaže da je za dvije terapije do juče na humanitarni račun uplaćeno 50.000 evra, od kojih je 40.000 odmah uplaćeno bolnici. 

-Zahvaljujući ovim sredstvima terapija će biti nastavljena, ali poslije toga slijedi operacija za koju se ne zna tačan iznos, a koja prema našim saznanjima, košta od 150.000 evra do 200.000 evra - rekla je Nikolina majka. 

Dušan Sekulić održaće humanitarni koncert u dogovoru sa rukovodstvom bijeljinskog Centra za kulturu. 

Direktor Centra za kulturu "Semberija" Slađana Lekić rekla je Srni da su u ovoj ustanovi došli na ideju da humanitarni koncert bude održan u okviru Sekulićevog projekta "Upoznajte muziku", te da će prihod od ulaznica biti doniran za liječenje Nikole Grabovičkića. 

Ona je navela da će koncert početi u 20.30 časova, a cijena ulaznice je 10 KM. 

-Sav prihod usmjerićemo na račun otvoren u Sberbanci ili porodici lično - rekla je Lekićeva. 

Novac se može uplatiti na broj računa Sberbank Bijeljina 567-343-59002389-88 /za liječenje Nikole Grabovičkića.

Komentari 0
Povezane vijesti
Zatvorenike nema ko da liječi Zatvorenike nema ko da liječi
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO) Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO)
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    11h 6m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    11h 11m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    12h 3m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    12h 17m
    0
  • Paljanin Goran Krulj osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova
    23h 6m
    0