Humanitarni turnir za Magdalenu Vlaški u Kasindolu

28.06.2023. 18:16
0
IZVOR: katera.news

Organizacioni odbor manifestacije "Dani Kasindolskog bataljona" odlučio je da ove godine održi i humanitarni turnir veterana na kojem će se prikupljati novčana sredstva za nastavak liječenja Magdalene Vlaški iz Trnova.

Na turniru će nastupiti veterani Kasindola, Slavije, Famosa, Željeznice iz Trnova, Kotorca i Korpusne policije.

Sav prikupljeni novac od prodaje pića u kafe-bašti, kao i dobrovoljni prilozi učesnika i gledalaca biće proslijeđeni za Magdalenino liječenje.

Turnir počinje u 19.00 sati.

Osmogodišnja Magdalena Vlaški iz Trnova boluje od maligne bolesti i trenutno je na liječenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu, nakon čega bi liječenje trebalo da nastavi u inostranstvu, za šta je potrebno prikupiti oko 300.000 evra.

Komentari 0
Povezane vijesti
Asocijacija „Drvo života Pariz“ skuplja novčana sredstva za Magdalenu Vlaški (FOTO) Asocijacija „Drvo života Pariz“ skuplja novčana sredstva za Magdalenu Vlaški (FOTO)
Magdalena na liječenju u Njemačkoj: „Stanje je stabilno, osjeća se dobro“ Magdalena na liječenju u Njemačkoj: „Stanje je stabilno, osjeća se dobro“
Srednjoškolci iz Istočne Ilidže pokazuju humanost: Zajedno za Magdalenu (FOTO) Srednjoškolci iz Istočne Ilidže pokazuju humanost: Zajedno za Magdalenu (FOTO)
Najčitanije
 • Glasni kada brane Dodika, nijemi na muke saboraca: BORS na meti žestokih kritika zbog dolaska njihovih čelnika pred Sud BiH
  20h 20m
  8
 • Kosovski vitez Miloš Ćirković: Na zgarištu ikona Svetog Alimpija Stolpnika
  2h 17m
  0
 • Opština Istočno Novo Sarajevo organizuje podjelu novogodišnjih paketića
  23h 48m
  0
 • Dio boraca i dalje čeka jedinstveni mjesečni dodatak
  8h 31m
  3
 • Otvoren Konzulat Srbije u Palama, Ljevnaić počasni konzul
  3h 47m
  1