Humanitarnoj akciji za Miloša Božovića priključio se i Zoran Kokot

14.02.2023. 21:20
1
IZVOR: sportdc.net

Akciji za Miloša Božovića priključio se i Zoran Kokot.

Proslavljeni fudbaler iz Istočnog Sarajeva je stavio na aukciju dres "Željezničara", svog nekadašnjeg kluba, a sve kako bi se skupilo što više novca za liječenje Miloša Božovića.

- Ovo što se desilo Milošu je velika tragedija. Sa njegovim ocem Kuntom sam sarađivao u igračkim danima i znam da je ljudina. Mislim da u ovakvim situacijama ne treba da gledamo da li nekoga znamo ili ne, nego treba da gledamo kako možemo pomoći jednom mladom čovjeku. Nadam se da će ova akcija proći kako treba i želim da se zahvalim svima koji na bilo koji način pomažu u skupljanju novca za Miloša. Uz Božiju pomoć da se novac prikupi i da Miloš živi normalan život, kao svi mi. To mi je velika želja! - rekao je Zoran Kokot prilikom stavljanja dresa na aukciju.

Svi zainteresovani za dres „Željezničara“ mogu licitirati u komentaru objave (na "Fejsbuk" profilu Marka Tešanovića), najkasnije do kraja ovog mjeseca, 28. februara.


 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Mile 15.02.2023. 16:30
    Bravo Zoka ,uvijek ste bili porodica sa velikim srcem , iako vama niko i nikad nIje pomogao ništa. DOVOLJNOO JE RECI DA JE OVO PORODICA SA OSMORO DJECE .Živ bio
Povezane vijesti
Milan treba našu pomoć – pozovi 17047 Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
Nada za Aleksandrovo liječenje poliklinika u Nišu – Budimo humani! Nada za Aleksandrovo liječenje poliklinika u Nišu – Budimo humani!
Neven Tuševljak trči 120 kilometara, od Mrkonjića do Ostroga Neven Tuševljak trči 120 kilometara, od Mrkonjića do Ostroga
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    9h 17m
    7
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    22h 59m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    22h 27m
    0
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    7h 19m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    21h 18m
    0