Ilegalno organizovanje igara na sreću u Palama, Rogatici i Višegradu

31.01.2020. 14:09
0
IZVOR: SRNA

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću u opštinama Pale, Rogatica i Višegrad, saopšteno je iz ove uprave.

Inspektori su 29. januara otkrili nezakonito priređivanje elektronskih igara na sreću i internet igara na sreću u poslovnoj jedinici „Mocart“ u Ulici Druge podrinjske brigade u Višegradu.

Zbog počinjenog prekršaja pravnom licu izdat je prekršajni nalog kojim je izrečena novčana kazna od 20.000 KM, a odgovornom licu u pravnom licu u iznosu od 5.000 KM.

Privremeno je oduzeta do okončanja prekršajnog postupka oprema koja je služila za izvršenje prekršaja.

Istog dana, inspektori su otkrili ilegalno priređivanje internet igara na sreću u „Premijer sportu“ u Ulici kralja Petra u Višegradu.

I u ovom slučaju inspektori su pravnom licu izdali prekršajni nalog kojim je izrečena novčana kazna od 20.000 KM, a odgovornom licu u pravnom licu u iznosu od 5.000 KM te privremeno oduzeli opremu koja je služila za izvršenje prekršaja.

Inspektori su 29. januara utvrdili nezakonito priređivanje elektronskih i kladioničkih igara na sreću putem terminala za sportsko klađenje „Bet-boks“ u gejm klubu „Arena“ u Ulici kralja Petra Prvog u Višegradu koje je priređivalo lice čiji su inicijali M.V.

Terminal je privremeno oduzet, a licu M.V. je izrečena novčana kazna od 2.000 KM.

Inspektori su juče otkrili nezakonito priređivanje internet igara na sreću u poslovnoj jedinici „Meridijan teks“ Banjaluka, u Ulici Vuka Karadžića na Palama.

Pravnom licu je izrečena novčana kazna od 20.000 KM, a odgovornom licu u pravnom licu od 5.000 KM, a privremeno je oduzeta oprema koja je služila za izvršenje prekršaja.

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su juče nezakonito priređivanje elektronskih i kladioničkih igara lica čiji su inicijali Z.J. u ugostiteljskom objektu „Dionis“ u Ulici Pere Kosorića broj 25 u opštini Rogatica.

Terminal za sportsko klađenje i oprema za elektronsku igru koji su služili za izvršenje prekršaja su privremeno oduzeti, a Z.J. je izdat prekršajni nalog kojim mu je izrečena novčana kazna od 2.000 KM, navodi se u saopštenju.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću nastaviće intenzivno sprovođenje inspekcijskog nadzora radi otkrivanja prekršaja iz ove oblasti.

Komentari 0
Povezane vijesti
Inspekcija zatvorila dva bazena Inspekcija zatvorila dva bazena
U 43 slučaja izrečena zabrana daljeg pružanja usluga "stan na dan" U 43 slučaja izrečena zabrana daljeg pružanja usluga "stan na dan"
Inspekcija u pojačanoj kontroli prometa preko fiskalnih kasa, izrečeno 543.000 KM kazni Inspekcija u pojačanoj kontroli prometa preko fiskalnih kasa, izrečeno 543.000 KM kazni
Najčitanije
  • Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću
    21h 52m
    10
  • Pisma čitalaca: Labud gladan, kućica mu mala, gađaju ga kamenjem
    23h 10m
    25
  • Sutra glavni pretres protiv Amira Kujovića
    21h 5m
    6
  • Donesena naredba o otvaranju vreća sa glasačkim listićima i ponovno brojanje
    19h 10m
    1
  • Od 1. novembra jedinstvena naknada za obavljanje platnih transakcija
    18h 37m
    0