Intenzivna potraga za nestalim Alijom Selimbašićem sa Sokoca

09.09.2024. 13:57
0
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske stanice Sokolac intenzivno tragaju za Alijom Selimbašićem (1946) iz Sokoca, čiji je nestanak prijavljen policiji 20. 8. 2024. godine oko 8.00 časova.

Potraga policije za nestalim je svakodnevna u saradnji sa građanima, lokalnom zajednicom, predstavnicima Republičke uprave civilne zaštite RS, Službe za spasavanje „Volf“ iz Foče, kao i zaposlenim u ŠG „Romanija“ Sokolac i lovcima Lovačkog udruženja „Romanija“.

Policijska uprava Istočno Sarajevo apeluje svim građanima da bilo kakava saznanja o nestalom licu prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozovu besplatan broj 122.

Podsjećamo, Alija Selimbašić posljednji put je viđen 18. 8. 2024. godine oko 18.45 časova kada je krenuo da sa obližnjeg pašnjaka vrati stoku kući, a na sebi je imao plave pantalone, jaknu tamnoplavu dugih rukava, opanke, štap i stolarsku sjekiru.

Komentari 0
Povezane vijesti
Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji
Sara i Aleksandar Lučić osvojili tri medalje na svesrpskom kupu Sara i Aleksandar Lučić osvojili tri medalje na svesrpskom kupu
Policija traži ko je zapalio "tuarega" na Palama Policija traži ko je zapalio "tuarega" na Palama
Najčitanije
  • Proslavljena krsna slava grada Istočno Sarajevo (FOTO)
    21h 1m
    12
  • Dječak pao kroz prozor osnovne škole
    13h 4m
    0
  • Rad na pronalasku izvršioca oštećenja vozila u Sokocu
    23h 32m
    2
  • Sveti Petar Dabrobosanski – zaštitnik grada Istočno Sarajevo
    19h 24m
    1
  • Predate prve prenosne registarske tablice
    20h 35m
    0