Istočna Ilidža: Izvještaj zbog posjedovanja nelegalnog oružja

17.10.2019. 12:22
0
IZVOR: Srna

Službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu izvještaj protiv dva lica iz Istočne Ilidže zbog sumnje da su protivpravno držala vatreno oružje, municiju i minsko-eksplozivna sredstva.

U saopštenju Policijske uprave Istočno Sarajevo navodi se da je lice N.M. osumnjičeno da je na svom posjedu protivpravno držalo vatreno oružje i municiju, dok je lice čiji su inicijali R.M. osumnjičeno za protivpravno držanje minsko-eksplozivnih sredstava, municije i dijelova oružja.

Minsko-eksplozivna sredstava, municija i dijelovi oružja oduzeti su 26. jula u pretresu koji su izvršili policijski službenici, po naredbi nadležnog suda.

Ova dva lica su osumnjičena da su počinila krivična djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu podnesen je juče Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Omladinska banka Istočna Ilidža – drugi poziv za mlade u 2024. godini Omladinska banka Istočna Ilidža – drugi poziv za mlade u 2024. godini
Pošte Srpske privremeno zatvorile ispostavu u šalter sali Opštine Istočna Ilidža Pošte Srpske privremeno zatvorile ispostavu u šalter sali Opštine Istočna Ilidža
Prekid električne energije u Istočnoj Ilidži Prekid električne energije u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    12h 54m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    10h 23m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    9h 41m
    0
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    4h 37m
    0
  • Sjećanje na stradale – 25 godina od NATO bombardovanja RTS-a
    9h 5m
    0