Istočnom Sarajevu i Sarajevu specijalno priznanje za sportski događaj decenije

24.01.2020. 19:02
0
IZVOR: gradistocnosarajevo.net

Gradovi Istočno Sarajevo i Sarajevo dobili su još jednu nagradu – Specijalno priznanje za sportski događaj decenije – EYOF. Priznanje je, u ime Gradske uprave Istočno Sarajevo, primio potpredsjednik Skupštine grada Miroslav Divčić.

Ovo priznanje jedno je u nizu priznanja i nagrada, koje su, u proteklih nekoliko mjeseci,  dodijeljene gradovima  Istočno Sarajevo i Sarajevo za odličnu organizacije EYOF-a. Brojne pohvale pokazatelj su značaja i pozitivnih efekata ovog velikog sportskog događaja, koji se logistički i organizaciono u velikoj mjeri može porediti i sa „velikom“ olimpijadom.

Organizatori su istakli da je EYOF pokazao mogućnosti saradnje i zajedničkog djelovanja različitih institucija na svim nivoima vlasti, na bazi zajedničkog interesa, međunarodne promocije gradova i privlačenjem turista i spotista na ove prostore.

O prošlogodišnjem EYOF-u prvi put su pisali i izvještavali brojni svjetski mediji poput Njujork Tajmsa, Rojtersa, AFP-a i drugih, koji su isticali dobru organizaciju manifestacije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO) Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe
Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu
Najčitanije
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    22h 10m
    0
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    18h 42m
    4
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    21h 26m
    0
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    17h 4m
    0
  • Zaplijenjeno 250 kilograma kokaina
    13h 36m
    0