Izaberite najbolje pakete sa najboljom akcijom

11.07.2023. 09:18
0
IZVOR: katera.news

Želite li preko 300 TV kanala, najmodernije TV funkcionalnosti, videoteke, brzi internet i fiksnu/mobilnu telefoniju sa mnoštvom sjajnih bonusa?  Odaberite jedan od m:tel TV paketa i uživajte u zabavi za sve uzraste uz 25% popusta na cijenu mjesečne pretplate prva 4 mjeseca i televizore na rate bez kamate.

U najnovijoj akciji za vas preporučujemo: Alpha TV uz mjesečnu ratu od 12 KM, Tesla TV uz ratu od 16,50 KM ili Sony TV uz mjesečnu ratu od 71,50 KM.

Uz m:tel IPTV dobijate najbolje sportske sadržaje, najaktuelnije svjetske filmske i serijske naslove, a sadržaje možete da gledate kad god poželite uz funkcionalnosti premotavanja, vraćanja propuštenog sadržaja, pauziranja i snimanja. Pored toga dobijate najbrži net, fiksnu telefoniju sa odličnim bonusima ali i najbolju mobilnu mrežu u BiH.

Odaberite najbolje pozivom na broj  0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za od...
Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru
Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    18h 1m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    18h 8m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    14h 50m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    9h 28m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    10h 0m
    0