Izmijenjeno radno vrijeme poslovnica

22.03.2020. 16:26
0
IZVOR: Srna

 "M:tel" poslovnice u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ radiće po izmijenjenom radnom vremenu u skladu sa propisanim mjerama i uvođenjem policijskog časa u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, saopštila je kompanija "M:tel".
Iz "M:tela" su naveli da će u Republici Srpskoj radno vrijeme poslovnica od ponedjeljka do petka biti od 9.00 do 16.30 časova.

Subotom će od 8.00 do 15.00 časova raditi poslovnice u banjalučkom naselju Obilićevo i Gospodskoj ulici u Banjaluci, te u Mrkonjić Gradu, Prijedoru, Kozarskoj Dubici, Novom Gradu, Doboju, Derventi, Modriči, Tesliću, Gradišci, Laktašima, Prnjavoru, Brčkom, Bijeljini, Zvorniku, Istočnom Sarajevu, Palama, Sokocu, Foči, Višegradu, Rogatici, Trebinju, Nevesinju, Bileći i Gacku.

Poslovnice u tržnim centrima "Fis" i "Delta planet" u Banjaluci, te poslovnica u Srebrenici neće raditi do daljeg.

U FBiH sve poslovnice radiće od ponedjeljka do petka od 9.00 do 14.30 časova, a poslovnice u Zenici, Mostaru i Vitezu i subotom, takođe od 9.00 do 14.30 časova.

- Poslovnice u Sarajevu /BBI i Ferhadija/, Livnu i Tuzli neće raditi do daljeg - saopšteno je iz kompanije "M:tel".

Iz ove kompanije podsjećaju korisnike, da radi svoje i zaštite drugih, koristie sve dostupne "M:tel" digitalne servise i telekomunikacionim uslugama upravljaju od kuće.

Sve informacije o "M:tel" uslugama korisnici mogu dobiti putem sajta www.mtel.ba, kao i na broj telefona 0800 50 000.

Komentari 0
Povezane vijesti
Plaćajte svoje m:tel račune bez čekanja u redu i bez provizije Plaćajte svoje m:tel račune bez čekanja u redu i bez provizije
Ustavni sud BiH uvažio žalbu SDS-a: Na izbore pod starim nazivom uprkos sankcijama Ustavni sud BiH uvažio žalbu SDS-a: Na izbore pod starim nazivom uprkos sankcijama
Divne vijesti - Sergej Stupar iduće sedmice odlazi na liječenje u Moskvu Divne vijesti - Sergej Stupar iduće sedmice odlazi na liječenje u Moskvu
Najčitanije
  • Od pucnja u Sarajevu do Pančeva - Kako žive potomci braće Gavrila Principa (VIDEO)
    7h 49m
    14
  • Govor vladike Nikolaja na Vidovdan 1916. godine
    2h 28m
    1
  • Njegoš Plakalović imenovan za zamjenika načelnika opštine Istočni Stari Grad
    21h 58m
    10
  • Zmija otrovnica ujela četvorogodišnje dijete!
    19h 7m
    0
  • Još jedna teška nesreća na putevima u BiH, poginule dvije osobe
    21h 11m
    0