Измијењено радно вријеме пословница

22.03.2020. 16:26
0
ИЗВОР: Срна

 "М:тел" пословнице у Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ радиће по измијењеном радном времену у складу са прописаним мјерама и увођењем полицијског часа у Републици Српској и Федерацији БиХ, саопштила је компанија "М:тел".
Из "М:тела" су навели да ће у Републици Српској радно вријеме пословница од понедјељка до петка бити од 9.00 до 16.30 часова.

Суботом ће од 8.00 до 15.00 часова радити пословнице у бањалучком насељу Обилићево и Господској улици у Бањалуци, те у Мркоњић Граду, Приједору, Козарској Дубици, Новом Граду, Добоју, Дервенти, Модричи, Теслићу, Градишци, Лакташима, Прњавору, Брчком, Бијељини, Зворнику, Источном Сарајеву, Палама, Сокоцу, Фочи, Вишеграду, Рогатици, Требињу, Невесињу, Билећи и Гацку.

Пословнице у тржним центрима "Фис" и "Делта планет" у Бањалуци, те пословница у Сребреници неће радити до даљег.

У ФБиХ све пословнице радиће од понедјељка до петка од 9.00 до 14.30 часова, а пословнице у Зеници, Мостару и Витезу и суботом, такође од 9.00 до 14.30 часова.

- Пословнице у Сарајеву /ББИ и Ферхадија/, Ливну и Тузли неће радити до даљег - саопштено је из компаније "М:тел".

Из ове компаније подсјећају кориснике, да ради своје и заштите других, користие све доступне "М:тел" дигиталне сервисе и телекомуникационим услугама управљају од куће.

Све информације о "М:тел" услугама корисници могу добити путем сајта www.мтел.ба, као и на број телефона 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Плаћајте своје м:тел рачуне без чекања у реду и без провизије Плаћајте своје м:тел рачуне без чекања у реду и без провизије
Уставни суд БиХ уважио жалбу СДС-a: На изборе под старим називом упркос санкцијама Уставни суд БиХ уважио жалбу СДС-a: На изборе под старим називом упркос санкцијама
Дивне вијести - Сергеј Ступар идуће седмице одлази на лијечење у Москву Дивне вијести - Сергеј Ступар идуће седмице одлази на лијечење у Москву
Најчитаније
  • Од пуцња у Сарајеву до Панчева - Како живе потомци браће Гаврила Принципа (ВИДЕО)
    8h 1m
    15
  • Говор владике Николаја на Видовдан 1916. године
    2h 40m
    1
  • Његош Плакаловић именован за замјеника начелника општине Источни Стари Град
    22h 10m
    10
  • Змија отровница ујела четворогодишње дијете!
    19h 19m
    0
  • Још једна тешка несрећа на путевима у БиХ, погинуле двије особе
    21h 23m
    0