Izvještaj protiv dva lica iz Istočnog Sarajeva zbog nezakonitog privrednog poslovanja

24.03.2021. 12:02
0
IZVOR: SRNA

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv lica čiji su inicijali N.N. i A.Š. o počinjenom krivičnom djelu nezakonito postupanje u privrednom poslovanju i falsifikovanje isprave.

- Sumnja se da su lice čiji su inicijali N.N, kao odgovorno lice privrednog društva iz Banjaluke, i A.Š, kao odgovorno lice privrednog društva iz Pala, u namjeri pribavljanja protivpravne koristi za to privredno društvo potpisali i ovjerili pečatima privrednih društava, koja su zastupali, lažni sporazum - saopšteno je iz MUP-a Srpske.

U saopštenju se dodaje da je na osnovu tog sporazuma, pravno lice iz Pala je, bez sprovođenja procedure javnog nadmetanja za dodjelu koncesije, sa Vladom Republike Srpske zaključilo Ugovor o koncesiji za eksploataciju tehničkog građevinskog kamena-krečnjaka na lokaciji kod Pala.

Komentari 0
Povezane vijesti
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
U aprilu rođene 32 bebe U aprilu rođene 32 bebe
Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    3h 50m
    9
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    23h 59m
    3
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    2h 34m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    18h 47m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    15h 1m
    0