Izvučene grupe za Memorijalni turnir "4.avgust - da se ne zaboravi"

26.07.2022. 17:16
0
IZVOR: sportdc.net

Tradicionalni turnir "4. avgust - Da se ne zaboravi" igra se i ove godine na terenu Sportskog centra u Vojkovićima, a ove godine za pehar će se boriti 12 ekipa.

U grupi A biće Kasindo, Bobo Graf i Elbrus Jahorina. Grupu B čine E-Sport 1, 4. avgust i Srpsko srce. U grupi C su Veterani Slavije, Outdoor Sport i Plakalović DOO, dok grupu D čine Kompex, E - Sports 2 i Pekara Zlatno zrno.

Prvog dana seniorskog turnira igraju u srijedu od 21 sat Bobo Graf i Elbrus Jahorina, a od 21.50 4. avgust i Srpsko srce.

Izvjesno je da ćemo dobiti i novog osvajača, jer ekipe Podgraba koja je u finalu prošle godine savladala E-Sport nema, a njihovi igrači raspoređeni su u nekoliko drugih ekipa.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima
U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO) U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    10h 7m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    10h 51m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    14h 56m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    15h 0m
    2
  • Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić
    4h 31m
    0