Jahorina: Protekli vikend najposjećeniji ove zime

10.02.2020. 17:16
0
IZVOR: Srna

Na Jahorini je protekli vikend bio najposjećeniji u toku ove zimske sezone, sa više od 10.000 skijaša i gotovo 90.000 vožnji, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Vikend na Jahorini obilježio je niz zanimljivih dešavanja - u subotu predstava "Ero sa ovoga svijeta", a u nedjelju promocija brenda "Lopar internacional" u Olimpijskom baru na vrhu planine. Goste je u dane vikenda animirao i Rambo Amadeus.

U saopštenju se ističe da je na Jahorini ove sezone, uprkos nedostatku snježnih padavina, zabilježen rastući trend i kada je riječ o broju prolaza, broju skijaša, ali i prometu.

Do sada je skijalo više od 160.000 skijaša, ostvareno je više od milion prolaza, a promet je prestigao 5.000.000 KM, što je povećanje za gotovo 40 odsto u odnosu na prethodnu godinu koja je bila najuspješnija po svim paramterima.

U narednim danima na Jahorini je najavljena dobra zabava uz pregršt zanimljivih događaja.

Idućeg vikenda, 15. februara, u 14.00 časova zakazan je treći "Apres ski parti" sa bendom "Regina" u Olimpijskom baru, a nakon toga od 16.00 časova "Tabači za Vas".

U nedjelju, 16. februara, u 12.00 časova uslijediće "Red bul hom ran pre parti" u Olimpijskom baru na vrhu.

U nedjelju, 23. februara od 12.00 časova biće održana tradicionalna humanitarna trka "Skijaj za život", a od 14.00 časova humanitarni parti sa "OK bendom" na platou Poljice.

Na Jahorini će 7. marta biti organizovana cjelodnevna zabava, a od 20.00 časova planiran je dugoočekivani nastup poznatog muzičara ibonija.

Komentari 0
Povezane vijesti
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini
Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO) Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO)
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    12h 24m
    8
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    10h 26m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    9h 19m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    9h 24m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    8h 27m
    1