Jahorina u Bijeljini najavljuje ljetnu sezonu

22.05.2020. 10:25
0
IZVOR: Srna

Olimpijski centar /OC/ "Jahorina" predstaviće svoju ljetnu ponudu ovog vikenda u Bijeljini, najavljeno je iz ovog centra.

Stanovnici Bijeljine biće u prilici da se upoznaju sa atraktivnom ljetnom ponudom Jahorine na promotivnom pultu OC "Jahorina" na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića sutra i u nedelju, 24. maja, od 12.00 do 20.00 časova.

U saopštenju se navodi da su za ovo ljeto, uz prirodne ljepote Jahorine, posjetiocima dostupni brojni zanimljivi sadržaji i događaji, među kojima međunarodno takmičenje "Jahorina ultra trejl" koje će biti održano na četiri staze različitih dužina, prvi put u organizaciji Olimpijskog centra.

Osim toga, dostupni su u regionu najduži planinski bob dužine 2,5 kilometra, panoramska vožnja žičarom, tjubing, iks-rajser, teretana na otvorenom, bicikli i staze za hajking, a pripremljene su još tri velike atrakcije koje se grade na Poljicama i na jezeru na vrhu planine.

Nakon promocija ljetne ponude OC "Jahorina" u Bijeljini, uslijediće predstavljanja u Banjaluci, Sarajevu, Tuzli i Trebinju.

Otvaranje ljetne sezone na Jahorini zakazano je za period od 25. do 28. juna kada će važiti popust od 30 odsto na sve ljetne sadržaje.

Iz ovog centra poručuju svima da zamijene more za planinu i svoj ljetni odmor povjere upravo olimpijskoj planini Jahorini.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sedmogodišnja Milica Maksimović, talentovana glumica (VIDEO) Sedmogodišnja Milica Maksimović, talentovana glumica (VIDEO)
Motociklista teško povrijeđen u udesu kod Bijeljine Motociklista teško povrijeđen u udesu kod Bijeljine
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    18h 0m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    23h 33m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    3h 33m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    18h 10m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    3h 39m
    0