Jedno lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u Rogoušićima

15.08.2019. 10:14
0
IZVOR: Katera

Na magistralnom putu M-19.3 u mjestu Rogoušići, opština Pale, 14. 8. 2019. godine, oko 9,20 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Pasat“, kojim je upravljalo lice A.R. iz Zvornika i putničko motorno vozilo marke „Golf A2“, kojim je upravljalo lice M.P. iz Pala.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je suvozač u vozilu marke „Pasat“, lice inicijala A.B., dok je lice u vozilu marke „Golf A2“, zadobilo lake tjelesne povrede. Povrijeđena lica su zadržani na liječenju u JZU Bolnica Istočno Sarajevo.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale, uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Saobraćajne nezgode uzrok 50 odsto povreda kičmene moždine Saobraćajne nezgode uzrok 50 odsto povreda kičmene moždine
U saobraćajnoj nesreći u Rogatici smrtno stradao sedamnaestogodišnjak U saobraćajnoj nesreći u Rogatici smrtno stradao sedamnaestogodišnjak
Kujoviću ponovo sude za nesreću u kojoj su poginuli supružnici Hršum Kujoviću ponovo sude za nesreću u kojoj su poginuli supružnici Hršum
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    13h 9m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    5h 32m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    10h 5m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    13h 2m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    12h 53m
    0