Još traje istraga o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo novinar Goran Maunaga

02.10.2024. 15:57
0
IZVOR: srna.rs

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu još vodi istragu o saobraćajnoj nesreći u kojoj je prije sedam mjeseci poginuo novinar Goran Maunaga.

Iz Okružnog tužilaštva rečeno je Srni da je sproveden veliki broj istražnih radnji s ciljem dokazivanja krivičnog d‌jela.

- Postupajući tužilac će nakon što prikupi cjelokupnu dokumentaciju, odnosno dokaze, donijeti konačnu tužilačku odluku o kojoj će javnost biti obaviještena - rekli su iz Tužilaštva.

Maunaga je poginuo 9. marta u saobraćajnoj nesreći koja se desila na magistralnom putu Sarajevo-Pale, u mjestu Ljubogošta.

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su tri vozila, a policija je tog dana uhapsila vozača "audija A6" čiji su inicijali M.A. zbog sumnje da je prouzrokovao nesreću. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Novi detalji teške saobraćajne nesreće: Tinejdžer poginuo, 36 povrijeđeno Novi detalji teške saobraćajne nesreće: Tinejdžer poginuo, 36 povrijeđeno
Težak sudar đačkog autobusa i automobila Težak sudar đačkog autobusa i automobila
Vozaču borbenog vozila Vojske Srbije određen pritvor: U nesreći poginulo pet osoba, među kojima i troje djece Vozaču borbenog vozila Vojske Srbije određen pritvor: U nesreći poginulo pet osoba, među k...
Najčitanije
  • Preminula djevojčica Helena Gavran - Počivaj u miru, crvenokosa djevojčice!
    23h 28m
    2
  • Težak sudar đačkog autobusa i automobila
    9h 56m
    0
  • Kuglof
    20h 22m
    0
  • U Istočnoj Ilidži prva neradna nedjelja biće 6. oktobra
    8h 16m
    1
  • Kroz gusle strujao i bol i nadanje cijelog naroda: 257 godina od rođenja Filipa Višnjića
    9h 47m
    0