Još tri dana za prijavu na m:tel takmičenje za srednjoškolce

17.11.2020. 12:26
0
IZVOR: Katera

Srednjoškolci koji su zainteresovani za učešće u takmičenju u izradi aplikacija za mobilne uređaje koje realizuje kompanija m:tel u BiH, svoje prijave treba da pošalju na adresu ove kompanije do 20. novembra.

Prva faza takmičenja srednjoškolaca u izradi aplikacija za mobilne uređaje traje do 20. novembra, što je ujedno i rok da se na adresu m:tel-a dostave prijave sa opisom ideje za aplikaciju.

Podsjećamo, na takmičenju pod nazivom „Lansiraj svoju ideju“ mogu da učestvuju sve škole iz BiH.

Nakon prve faze m:tel App takmičenja koja podrazumijeva da se osmisle ideje i pošalju popunjeni formulari za prijavljivanje na takmičenje, slijedi rok za dostavu gotovih, funkcionalnih aplikacija - 25. januara 2021. godine.

Pobjednici državnog nivoa će, zajedno sa svojim vršnjacima iz Srbije i Crne Gore, imati priliku da učestvuju u Regionalnom app takmičenju, koje će im omogućiti sticanje novih i jedinstvenih iskustava, ali i donijeti vrijedne nagrade.

Svi zainteresovani učenici i profesori o ovom takmičenju mogu da se informišu na sajtu kompanije m:tel www.mtel.ba, gdje mogu pronaći opšte uslove takmičenja i formulare za prijavu. Takođe, svoja pitanja mogu poslati na email adresu app.takmicenje@mtel.ba.

Ne zaboravite da se prijavite na ovo takmičenje i osvojite vrijedne nagrade u obliku novih znanja i iskustava, ali i nagrada koje za pobjednike priprema kompanija m:tel!

Komentari 0
Povezane vijesti
Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan
M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu
Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    14h 46m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    16h 1m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    21h 52m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    20h 19m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    22h 11m
    0