JP Komunalno Pale: Sa kontejnerskog punkta na Lukama otpad odvozimo svaki dan

05.07.2021. 13:11
0
IZVOR: Katera

Nakon što smo objavili fotografiju otpadom zatrpanih kontejnera u naselju Obilićevo (Luke), koju nam je poslao čitalac sa Pala, oglasilo se JP "Komunalno" Pale.

Iz ovog preduzeća pojasnili su da se otpad sa kontejnerskog punkta u naselju Obilićevo (sa fotografije) odvozi svakim dan osim nedjelje.

Slika

- Kad pojedine stvari kritikujemo, budimo ljudi pa se zapitajmo koliki je naš uticaj u svemu i koliko to otpada proizvedemo dnevno. U kontejnere i pored kontejnera se odlaže sve i svašta, od građevinskog, animalnog, elektro i drugog otpada, pored redovnog komunalnog - istakli su iz JP "Komunalno" Pale.

Ovakve fotografije neka budu primjer u svakoj opštini, ukoliko ima mjesta kritici, da opominju, ali isto tako treba da budu opomena i onima koji neadekvatno odlažu kabasti i onaj otpad kojem nije mjesto u kontejneru ili kraj kontejnera.

Za odvoz kabastog otpada potrebno je pozvati broj 065/364-828, u okviru jedinice "Čistoća i zelenilo" ili Gradsku deponiju na 065/598-578.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    23h 49m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    21h 51m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    19h 52m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    20h 44m
    1
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    14h 19m
    1