Klizište na magistralnom putu Pale - Sokolac (FOTO)

24.02.2023. 08:53
13
IZVOR: katera.news

U mjestu Potkrajevi, na magistralnom putu Pale – Sokolac, aktiviralo se klizište, pa je stanja bezbjednosti pogoršano na ovom dijelu putu.

Zbog aktiviranih klizišta saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom.

Vozite oprezno!

Slika

Foto: katera.news

Komentari 13
  • Generic placeholder image
    Cober 25.02.2023. 18:37
    Nezna,niko uraditi do Romanija put.reketaši rade li rade.
  • Generic placeholder image
    Re: Slobodan 25.02.2023. 08:35
    Definitivno, ovog naroda treba da je sramota za smeće.
    Narod koji u 21 vijeku baca (odlaže) smeće na nepredviđena mjesta, ne zaslužuje ni ovakvu katastrofalnu vlast kakvu ima.
    Šta takav narod može izabrati nego smeće, u bilo kom smislu .
    Narod se valja u vlastitom smeću
  • Generic placeholder image
    slobodan 25.02.2023. 00:48
    Isto kao što je pokupljeno smeće kraj ceste preko Ravne Romanije, djelimično... ostatak prema Han-Derventi i dalje bruka i sramota, koga više, naroda ili vlasti?
  • Generic placeholder image
    Mala belegija 24.02.2023. 16:30
    Puko defekt
  • Generic placeholder image
    voxpopuli 24.02.2023. 14:45
    Oni bi to sanirali,ali bi narod pomislio da se počelo raditi na trećoj traci pa im ofirno.
  • Generic placeholder image
    Kameleon 24.02.2023. 13:58
    Ovde nema sta da se doda vise, nakon svakog mandata ko god bio samo pricaju i smjenjuju se kao vremenska prognoza i samo operu pare preko jeftinog materijala. Na djelima su nula.
  • Generic placeholder image
    Joca 24.02.2023. 12:01
    Sjecate li se kako je bila iscrtana linija preko Romanije prije otprilike godinu dana? Nemoguce da neko ko se toga sjeca ocekuje da ce se sanirati kliziste
  • Generic placeholder image
    @Lepi 24.02.2023. 11:27
    Ma druže, neće oni ništa, lažu samo godinama i ovdje ovi njihovi poslušnici u vidu načelnika i gradonačelnika samo šire tu propagandu. Prstom nisu mrdnuli da se poboljša putna infrastruktura! Eno dole onaj kamen u Sijeračkim Stijenama stoji već 5-6 godina ne smiju i NE ZNAJU kako da to riješe. Ovo klizište se pojavilo prije 20 godina i samo ga krpe bukvalno, NE ZNAJU da riješe ili neće. Do skoro je bilo klizište i kod sadašnjeg hotela Forest nekadašnja Kikinda u Palama, put prema Jahorini. Godinama bila guta od asfalta kripili tu nisu to htjeli da riješe. I onda dođe neki slino u odijelu da priča kako će napraviti brzu cestu. Pa znate li vi šta to znači? Brza cesta ima 2 trake uz Romaniju, a oni ovdje ovu JEDNU ne znaju da osposobe, i još na par mjesta iznad ove tačke ima dio gdje se odranjalo, pa je krpljeno. Malo prije skretanja za groblje sa lijeve strane iznad Potkrajeva...užas.
  • Generic placeholder image
    Pale 24.02.2023. 10:30
    A kao poruceno - za vikend prognozirana kisa i snijeg. Taman da voda dublje ude u pukotine i ode put. To odgovorni i cekaju. Onda idu projekti, tenderi, i eto mogucnosti da se uzmu dobre pare. Ovako sanirati ovo se ne isplati.
  • Generic placeholder image
    IS 24.02.2023. 10:05
    Godinama prolazim ovom dionicom. Povremeno "zaravnaju" izbocine glodalicom asfalta. I tako unedogled. Ocito se ceka da sve klizne u dolinu pa da onda izadu "strucnjaci" sa diplomama kupljenim i na benzinskim pumpama. Jedan od njih koji je sada direktor putarskih firmi je po pisanju medija kupio diplomu u Bogaticu. A prije toga je je imamo reputaciju kradljivca auto radio-kasetofona, posebno iz Golfa 2, volio je i obijati susare ... I od njih ocekivati nesto. A kada se prekine ova dionica onda ostaje veza Istocnog Sarajeva prema Bijeljini, Beogradu... kracim putem preko Gorazda, Tuzle. Zato na sledecim izborima svi iz Istocnog Sarajeva ponovo glasajte za iste. Pokazali su se ljudi.
  • Generic placeholder image
    Iskreno442 24.02.2023. 09:22
    A hoće tunel od Lukavice do Pala, brzu cestu preko Romanije, a nisu u stanju do ovo riješe 20 godina. Ovo i nije neko klizište. Bitno je da se grade autoputevi po Krajini, a u istočnom djelu Republike Srpske možemo kozijim stazama. Bolji su nam putevi bili za vrijeme Austro-ugarske. A na Sokocu ni linije na putu nemogu trajati dva mjeseca. Jadno gdje živimo i na šta pristajemo.
  • Generic placeholder image
    Mokro 24.02.2023. 09:17
    Pričaju nam bajke o brzoj cesti preko Romanije, o tunelu i povezivanjima nekim, o višemilionskim ulaganjima u putnu infrastrukturu, a nisu u stanju da saniraju ovo klizište koje godinama tako stoji i krpe ga i non stop se odranja!
  • Generic placeholder image
    Lepi 24.02.2023. 09:05
    Na ovom dijelu puta klizište je aktivno više od 20 godina.
Povezane vijesti
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Aprilska filmoteka posvećena Goranu Paskaljeviću Aprilska filmoteka posvećena Goranu Paskaljeviću
Najčitanije
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    17h 0m
    5
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    16h 42m
    0
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    17h 36m
    7
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    14h 31m
    0
  • Premješteni posmrtni ostaci Bate Živojinovića iz Aleje zaslužnih građana
    13h 33m
    0