Kokot zadovoljan: Prisutan umor, greške se očekuju u ovom dijelu priprema

05.02.2024. 17:47
1
IZVOR: sportdc.net

„Famos“ iz Vojkovića je u drugoj pripremnoj utakmici ove zime poražen od „Sutjeske“ 2:1 poslije preokreta.

Za razliku od meča protiv „Romanije“ (0:3) u kojem je bilo vidljivo da se nisu sreli sa loptom, sedam dana kasnije je primjetno da se tokom sedmice radilo sa loptom i to je već izgledalo puno bolje. I ovdje su poraženi, ali to je manje bitno stručnom štabu „Famosa“ u ovoj fazi rada. Bitno je da vide progresiju i da igrači dobro rade.

- Iskreno, dosta bolje smo stajali na terenu nego protiv „Romanije“. Imali smo posjed većim dijelom, stvarali prilike, poluprilike, postigli predivan gol na početku utakmice. Momci su ispoštovali ono što smo dogovorili i što uigravamo. Rezultat nam naravno nije prioritet sada, i ako to izuzmemo ja sam svim segmentima zadovoljan. Greške koje smo pravili su sada možda i očekivane, bolje i sada griješiti nego kasnije - rekao je za „sportdc.net“ Zoran Kokot, pomoćnik Darka Vojvodića, koji je zbog smrtnog slučaja u porodici posljednjih dana odsutan sa treninga.

Kokot je zadovoljan kako momci rade i kako trpe velike napore. S toga, i ne čudi povremena nervoza, koja je ispoljena kroz međusobni sukob na terenu tokom utakmice sa „Sutjeskom“, ali sve je to brzo ostavljeno po strani.

- Desila se ta mala svađa igrača koja je nažalost obilježila utakmicu, ali to je sve iza nas. Ništa nas ne može poremetiti da nastavimo da dižemo klub. Veoma zahtjevan tempo smo nametnuli, osjeća se malo taj umor, ali je to sve očekivano. Momci dobro rade, a i ja sa njima imam tu čast da učim od najboljeg trenera ovih prostora. Zaista, svi možemo mnogo od njega da naučimo – rekao je on.

Planirano je da „Famos“ odigra novu prijateljsku utakmicu u srijedu, no za sada je to još u magli.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Ja 06.02.2024. 20:17
    Podrška FAMOSU i sugurno najboljem treneru sa ovih prostora Vojvodiću a ti Kokotu imaš od koga da naučiš
Povezane vijesti
Vojvodić: Ovo je godina na koju treba da budemo ponosni Vojvodić: Ovo je godina na koju treba da budemo ponosni
Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera
Kamp „Crvene zvezde“ stiže u Istočno Sarajevo Kamp „Crvene zvezde“ stiže u Istočno Sarajevo
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    9h 26m
    8
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    11h 57m
    0
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    9h 40m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    9h 32m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    1h 47m
    0