Konferencija beba u Istočnoj Ilidži na Vidovdan

18.06.2024. 14:23
0
IZVOR: katera.news

Manifestacija „Konferencija beba“, najljepši i najveseliji događaj u opštini Istočna Ilidža, biće upriličen u petak, 28. juna od 18.30 časova na Šetalištu "Dr Miodrag Lazić".

Na konferenciji će se izabrati tročlano predsjedništvo beba i biće nagrađena beba sa najviše braće i sestara, kao i tata koji pobijedi u takmičenju u brzom presvlačenju bebe.

Program će uljepšati brojni animatori, a učesnici mogu očekivati vrijedne nagrade.

U takmičarskom dijelu pravo učešća imaju sve bebe rođene između dva Vidovdana, odnosno od 28. juna 2023. godine do 28. juna 2024. godine, sa prebivalištem na Istočnoj Ilidži.

Prijave se vrše na sam dan Konferencije, na Šetalištu dr Miodrag Lazić, a potrebno je da roditelji ponesu rodni list ili potvrdu o mjestu prebivališta za bebu. 

Organizator ovog događaja je Omladinski savjet Istočna Ilidža, uz podršku mnogobrojnih sponzora i Opštine Istočna Ilidža.

  

Komentari 0
Povezane vijesti
Udar groma napravio veliku materijalnu štetu na kući porodice Matović u Istočnoj Ilidži (FOTO) Udar groma napravio veliku materijalnu štetu na kući porodice Matović u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Bilbord „Ne u NATO“ u Istočnoj Ilidži Bilbord „Ne u NATO“ u Istočnoj Ilidži
Vladika Joanikije: Sveštenomučenici dabrobosanski pozivaju na praštanje (FOTO) Vladika Joanikije: Sveštenomučenici dabrobosanski pozivaju na praštanje (FOTO)
Najčitanije
 • Sjećanje na Mateju Radovića ne blijedi
  41m
  3
 • Ubijene dvije osobe, jedna povrijeđena
  14h 43m
  0
 • Dr Vladimir Radović novi specijalista ginekologije i akušerstva u Bolnici „Srbija“
  21h 14m
  7
 • Petar Bojović - slavljen i ponižen
  1h 17m
  1
 • Udar groma napravio veliku materijalnu štetu na kući porodice Matović u Istočnoj Ilidži (FOTO)
  3h 35m
  0