Konkurs za JU Osnovna škola "Ljutica Bogdan" Kalinovik

19.11.2021. 09:43
0
IZVOR: Katera

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 17. 11. 2021. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

JU OSNOVNA ŠKOLA "LjUTICA BOGDAN"

KALINOVIK raspisuje:

 

KONKURS

1. Nastavnik razredne nastave, 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom,do povratka radnika sa bolovanja, a najkasnije do 31.12.2021.

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu („Službeni glasnik  Republike Srpske" br. 1/16 i 66/18) i članom  5 Pravilnika o proceduri  prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja  kandidata u  osnovnoj školi („Službeni glasnik Republike Srpske" br.74/18 i 26/19)   kandidati moraju ispunjavati i posebne uslove predviđene članom 104 Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju  („Službeni glasnik  Republike Srpske" br.44/17) i članom 3 Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača („Službeni glasnik  RS" br.77/09,86/10 i 25/14 i 76/15). Potrebna dokumentacija:

- Uz potpisanu prijavu od strane kandidata na kojoj će obavezno biti naznačena adresa i kontakt telefon kandidati dostavljaju sledeća dokumenta :

- Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte;

- Uvjerenje o državljanstvu;

- Ovjerena foto-kopija Diplome o stečenom zvanju;

- Uvjerenje ili dodatak  diplomi  o prosjeku ocjena  koji je kandidat ostvario tokom studiranja (Uvjerenje mora biti izdato od visokoškolske ustanove)

- Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji  nezaposlenih lica

- Potvrda  o položenom stručnom ispitu ( za radna mjesta od 1 do 5)

- Potvrdu o radnom stažu kod ranijeg poslodavca (za radna mjesta od 1 do 5)

Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadlenog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca;

Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadlenog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

Uvjerenje da nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem

Ljekarsko uvjerenje (dužan je dostaviti  kandidat koji  bude izabran putem Konkursa, a prije zasnivanja radnog odnosa).Ljekarsko uvjerenje ne može biti starije od 6 mjeseci.

Uvjerenje o neosuđivanosti  i uvjerenje o podacima iz posebnog Registra lica pravosnažno osuđenih  za krivična djela seksualne zloupotrebe  i iskorištavanja djece  (zatražiće Osnovna škola  po službenoj dužnosti nakon što kandidat bude izabran putem Konkursa, a prije zasnivanja radnog odnosa)

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama „Glas Srpske".

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove Konkursa biće obavljen  test i intervju  (3.12.2021. u 1130 časova test, u 1230 intervju) koji predstavljaju kriterijume za bodovanje prilikom utvrđivanja liste kandidata za prijem u radni odnos. (Pravilnik o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u  osnovnoj školi („Službeni glasnik Republike Srpske" br.74/18 i 26/19)

Spisak kandidata  koji ispunjavaju uslove konkursa, nakon pregleda dostavljene dokumentacije, biće postavljen na oglasnoj tabli škole, najkasnije tri dana prije zakazanog testa i intervjua, a za kandidat koji se ne pojavi na testiranju ili itervjuu smatraće se da je odustalo od prijave na konkurs.

Kandidati su u Prijavi na konkurs dužni navesti kontakt telefon i adresu.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Nepotpune i neblagovremene prijave zaključkom će biti odbačene.

Prijave sa traženom dokumentacijom predati lično ilii  poslati poštom preporučeno na adresu: JU Osnovna škola Ljutica Bogdan, Srpskih dobrovoljaca broj 5, 71230 Kalinovik.

Komentari 0
Povezane vijesti
Konkurs za srednjoškolce povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade Konkurs za srednjoškolce povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade
Ulog na Neretvi Ulog na Neretvi
Stana Veletić iz Kalinovika pobjednik takmičenja u pletenju Stana Veletić iz Kalinovika pobjednik takmičenja u pletenju
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    1h 43m
    0
  • Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice
    19h 26m
    0
  • Pošte Srpske privremeno zatvorile ispostavu u šalter sali Opštine Istočna Ilidža
    20h 41m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    13h 43m
    5
  • Junački sinovi Srpske Ilidže odbranili svoja ognjišta (FOTO)
    21h 17m
    0