Конкурс за ЈУ Основна школа "Љутица Богдан" Калиновик

19.11.2021. 09:43
0
ИЗВОР: Катера

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 17. 11. 2021. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

ЈУ ОСНОВНА ШКОЛА "ЉУТИЦА БОГДАН"

КАЛИНОВИК расписује:

 

КОНКУРС

1. Наставник разредне наставе, 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом,до повратка радника са боловања, а најкасније до 31.12.2021.

Поред општих услова предвиђених Законом о раду („Службени гласник  Републике Српске" бр. 1/16 и 66/18) и чланом  5 Правилника о процедури  пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања  кандидата у  основној школи („Службени гласник Републике Српске" бр.74/18 и 26/19)   кандидати морају испуњавати и посебне услове предвиђене чланом 104 Закона о основном васпитању и образовању  („Службени гласник  Републике Српске" бр.44/17) и чланом 3 Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача („Службени гласник  РС" бр.77/09,86/10 и 25/14 и 76/15). Потребна документација:

- Уз потписану пријаву од стране кандидата на којој ће обавезно бити назначена адреса и контакт телефон кандидати достављају следећа документа :

- Извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте;

- Увјерење о држављанству;

- Овјерена фото-копија Дипломе о стеченом звању;

- Увјерење или додатак  дипломи  о просјеку оцјена  који је кандидат остварио током студирања (Увјерење мора бити издато од високошколске установе)

- Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији  незапослених лица

- Потврда  о положеном стручном испиту ( за радна мјеста од 1 до 5)

- Потврду о радном стажу код ранијег послодавца (за радна мјеста од 1 до 5)

Увјерење општинског/градског органа управе надленог за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца;

Увјерење општинског/градског органа управе надленог за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

Увјерење да није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем

Љекарско увјерење (дужан је доставити  кандидат који  буде изабран путем Конкурса, а прије заснивања радног односа).Љекарско увјерење не може бити старије од 6 мјесеци.

Увјерење о неосуђиваности  и увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених  за кривична дјела сексуалне злоупотребе  и искориштавања дјеце  (затражиће Основна школа  по службеној дужности након што кандидат буде изабран путем Конкурса, а прије заснивања радног односа)

Рок за подношење пријава је 8 дана од дана објављивања у дневним новинама „Глас Српске".

Са кандидатима који испуњавају услове Конкурса биће обављен  тест и интервју  (3.12.2021. у 1130 часова тест, у 1230 интервју) који представљају критеријуме за бодовање приликом утврђивања листе кандидата за пријем у радни однос. (Правилник о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у  основној школи („Службени гласник Републике Српске" бр.74/18 и 26/19)

Списак кандидата  који испуњавају услове конкурса, након прегледа достављене документације, биће постављен на огласној табли школе, најкасније три дана прије заказаног теста и интервјуа, а за кандидат који се не појави на тестирању или итервјуу сматраће се да је одустало од пријаве на конкурс.

Кандидати су у Пријави на конкурс дужни навести контакт телефон и адресу.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве закључком ће бити одбачене.

Пријаве са траженом документацијом предати лично илии  послати поштом препоручено на адресу: ЈУ Основна школа Љутица Богдан, Српских добровољаца број 5, 71230 Калиновик.

Коментари 0
Повезане вијести
„CITY MOBIL“ : Оглас за посао „CITY MOBIL“ : Оглас за посао
ЈКП “Комил” расписује конкурс за пријем радника у радни однос ЈКП “Комил” расписује конкурс за пријем радника у радни однос
У сриједу наставак суђења за злочине над Србима у Калиновику У сриједу наставак суђења за злочине над Србима у Калиновику
Најчитаније
 • Ђорђе Мочевић најбржи у пливању за Часни крст на Жељезници у Војковићима
  4h 33m
  0
 • Повећана основица примања за борачке категорије у Српској
  23h 39m
  0
 • Данас пливање за Часни крст на ријеци Жељезници у Војковићима
  8h 3m
  0
 • Паљанин Петар Благојевић нови фудбалер Simm Baua
  18h 33m
  0
 • Због дуга за РТВ таксу заплијенили му тракторску брначу (ФОТО)
  19h 13m
  3