Конкурс за ЈУ Основна школа "Љутица Богдан" Калиновик

19.11.2021. 09:43
0
ИЗВОР: Катера

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 17. 11. 2021. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

ЈУ ОСНОВНА ШКОЛА "ЉУТИЦА БОГДАН"

КАЛИНОВИК расписује:

 

КОНКУРС

1. Наставник разредне наставе, 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом,до повратка радника са боловања, а најкасније до 31.12.2021.

Поред општих услова предвиђених Законом о раду („Службени гласник  Републике Српске" бр. 1/16 и 66/18) и чланом  5 Правилника о процедури  пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања  кандидата у  основној школи („Службени гласник Републике Српске" бр.74/18 и 26/19)   кандидати морају испуњавати и посебне услове предвиђене чланом 104 Закона о основном васпитању и образовању  („Службени гласник  Републике Српске" бр.44/17) и чланом 3 Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача („Службени гласник  РС" бр.77/09,86/10 и 25/14 и 76/15). Потребна документација:

- Уз потписану пријаву од стране кандидата на којој ће обавезно бити назначена адреса и контакт телефон кандидати достављају следећа документа :

- Извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте;

- Увјерење о држављанству;

- Овјерена фото-копија Дипломе о стеченом звању;

- Увјерење или додатак  дипломи  о просјеку оцјена  који је кандидат остварио током студирања (Увјерење мора бити издато од високошколске установе)

- Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији  незапослених лица

- Потврда  о положеном стручном испиту ( за радна мјеста од 1 до 5)

- Потврду о радном стажу код ранијег послодавца (за радна мјеста од 1 до 5)

Увјерење општинског/градског органа управе надленог за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца;

Увјерење општинског/градског органа управе надленог за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

Увјерење да није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем

Љекарско увјерење (дужан је доставити  кандидат који  буде изабран путем Конкурса, а прије заснивања радног односа).Љекарско увјерење не може бити старије од 6 мјесеци.

Увјерење о неосуђиваности  и увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених  за кривична дјела сексуалне злоупотребе  и искориштавања дјеце  (затражиће Основна школа  по службеној дужности након што кандидат буде изабран путем Конкурса, а прије заснивања радног односа)

Рок за подношење пријава је 8 дана од дана објављивања у дневним новинама „Глас Српске".

Са кандидатима који испуњавају услове Конкурса биће обављен  тест и интервју  (3.12.2021. у 1130 часова тест, у 1230 интервју) који представљају критеријуме за бодовање приликом утврђивања листе кандидата за пријем у радни однос. (Правилник о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у  основној школи („Службени гласник Републике Српске" бр.74/18 и 26/19)

Списак кандидата  који испуњавају услове конкурса, након прегледа достављене документације, биће постављен на огласној табли школе, најкасније три дана прије заказаног теста и интервјуа, а за кандидат који се не појави на тестирању или итервјуу сматраће се да је одустало од пријаве на конкурс.

Кандидати су у Пријави на конкурс дужни навести контакт телефон и адресу.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве закључком ће бити одбачене.

Пријаве са траженом документацијом предати лично илии  послати поштом препоручено на адресу: ЈУ Основна школа Љутица Богдан, Српских добровољаца број 5, 71230 Калиновик.

Коментари 0
Повезане вијести
Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
Улог на Неретви Улог на Неретви
Стана Велетић из Калиновика побједник такмичења у плетењу Стана Велетић из Калиновика побједник такмичења у плетењу
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    23h 51m
    0
  • Крађа у Палама
    22h 9m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    31m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    18h 36m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    21h 24m
    0