Košarkaški derbi na Sokocu

11.02.2022. 18:59
0
IZVOR: sportdc.net

Košarkaši Sokoca i Slavije odmjeriće sutra na Sokocu snage u utakmici 15. kola Prve lige Republike Srpske.

Duel je ovo starih rivala koji su kroz prošlost stalno igrali utakmice na ivici incidenata, a u posljednjem međusobnom duelu u SRC "Slavija", došlo je i do prekida utakmice jer su gosti bili nezadovoljni suđenjem na utakmici. Napustili su parket i utakmica je tada registrovana 20:0 u korist Slavije. U jednom trenutku Sokolac je čak bio i izbačen iz lige, a nekoliko igrača suspendovano, međutim ta je odluka kasnije preinačena.

U odnosu na prvi dio sezone Sokolac je znatno slabiji i bez Miljana Pajića, Igora Bojovića, koji je baš pojačao Slaviju, te Nemanje Stankovića. U prvom kolu nastavka slavili su pobjedu kod kuće protiv Kozare, pa su izgubili od Budućnosti i Akademije Borca, dok je Slavijin meč prvog kola nastavka odložen, a onda su upisane dvije pobjede protiv Akademije Borca i Rogatice.

Utakmica Sokolac - Slavija igra se u subotu od 20.00.

Komentari 0
Povezane vijesti
U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO) Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe
Najčitanije
  • U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
    11h 27m
    0
  • Na današnji dan Turci spalili mošti Svetog Save
    7h 24m
    0
  • Najavljeni prekidi električne energije
    13h 31m
    0
  • Održana „Đurđevdanska ulična trka“ u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    10h 45m
    0
  • Odličnim učenicima 50 odsto jeftinije polaganje vozačkog ispita
    9h 43m
    0