Kristina Vuca okupila „Sokolice“

12.08.2023. 21:11
0
IZVOR: sportdc.net

Ženski odbojkaški klub Slavija danas se okupio po prvi put poslije pauze. 

Trener Kristina Vuca na raspolaganju ima još mlađu ekipu nego prošle sezone, a u odnosu na nju neće u timu biti sigurno Dajane Sikime i Ane Bozalo. 

- Želim da se zahvalim igračicama koje ovu sezonu zbog privatnih obaveza ne mogu biti dio ekipe i želim da im poželim sreću u daljem školovanju i životu. Ulazimo u sezonu sa podmlađenom ekipom, našim igračicama i igračicama iz Kalinovika i Rogatice koji nastavljaju školovanje u našem gradu i došle su kod nas u klub. Ambicije u novoj sezoni su nam svakako što bolji plasman u Prvoj ligi, ali prvenstveno razvoj mladih igračica i popularizacija ženske odbojke, rekla nam je Kristina Vuca, trener Slavije.

Došlo je i do promjene u stručnom štabu, pa će umjesto Jovice Tošića koji je nakon operacije kuka spriječen da bude uz tim, na to mjesto doći Đorđe Perišić trener pionirske i kadetske selekcije.

Slavija će prvi trening na pripremama odraditi u ponedjeljak. 

 

Komentari 0
Povezane vijesti
U subotu prozivka seniorskog tima OK "Slavija" U subotu prozivka seniorskog tima OK "Slavija"
Još jedna uspješna akcija građana Istočnog Sarajeva - djeci sa Kosmeta podijeljeni pokloni (FOTO) Još jedna uspješna akcija građana Istočnog Sarajeva - djeci sa Kosmeta podijeljeni pokloni ...
Gledajte uživo prenos odbojkaške utakmice „Slavije“ i „Inove“ Gledajte uživo prenos odbojkaške utakmice „Slavije“ i „Inove“
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    12h 32m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    3h 30m
    6
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    11h 56m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    10h 11m
    12
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    11h 50m
    0