Lana Erić kadetska vicešampionka Balkana

04.06.2024. 09:45
0
IZVOR: katera.news

Proteklog vikenda je u Podgorici održano prvenstvo Balkana za kadete koje oko okupilo 350 takmičara iz devet zemalja svijeta.

udo klub „Famos je nastupio sa tri takmičara, u kategoriji do 57 kg- nastupila je Lana Erić, u kategoriji do 63 kilograma Ana Škiljević i u kategoriji do + 90 kilograma Nikola Lubura.

Kako su naveli iz ovoga kluba, Erić i Škiljević su se takmičile u godinu dana starijoj kategoriji, dok se Lubura takmičio sa čak dvije godine starijim takmičarima.

Lana Erić je i ovog puta zablistala i nakon četiri pobjede nad takmičarkama Bugarske, Turske, Moldavije i Grčke u finalu je izgubila od takmičarke iz Rumunije.

Ana Škiljević i Nikola Lubura su imali odličan nastup iako su u polufinalnim borbama poraženi, kao i u borbi za bronzanu medalju.

udo kluba „Famosje jedini nosilac medalja sa prvenstva Balkana u našem gradu, a takmičare ovoga kluba 15. juna očekuje balkansko takmičenje za starije pionire u Rumuniji.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prvenstvo Balkana u džudou u Istočnom Sarajevu Prvenstvo Balkana u džudou u Istočnom Sarajevu
Lana Bjelica na BRIKS igrama u Rusiji Lana Bjelica na BRIKS igrama u Rusiji
Juniori i stariji pioniri „Famosa“ sveukupni pobjednici juniorskog prvenstva BiH Juniori i stariji pioniri „Famosa“ sveukupni pobjednici juniorskog prvenstva BiH
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    13h 30m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    5h 53m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    10h 26m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    13h 23m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    13h 14m
    0