Lazaru Miovčiću bronzana medalja u Podgorici

17.10.2021. 13:19
0
IZVOR: Katera

Nakon smjena generacija i posljednjeg G1 turnira 2014. godine, juče je takmičar Tekvondo kluba "Tigar" iz Istočnog Sarajeva Lazar Miovčić, nastupio na Međunarodnom turniru Montenegro G1open u Podgorici.

U konkurenciji juniora -78 kg Lazar je osvojio bronzanu medalju.

G1 turnir je turnir koji se boduje na svjetskoj rang listi za evropsko, svjetsko prvenstvo i Olimpijske igre.

- Za učešće na ovim turnirima uz trenerske i takmičarske licence potrebna su veća finansijska sredstva. Za sada jedinu podršku imamo od opštine Istočna Ilidža, koja će se, nadamo se, nastaviti i u budućnosti jer nas već polovinom novembra očekuje nastup na G1 turniru koji će biti održan u Sarajevu. Na ovaj turnir klub planira uz Lazara izvesti i još dva takmičara u kadetskoj konkurenciji - rekli su iz ovog kluba.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO) Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO)
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    12h 34m
    12
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    11h 18m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    6h 3m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    3h 2m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    23h 45m
    0