Lišeno slobode lice sa Vučije Luke

02.12.2022. 12:01
1
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske stanice Istočni Stari Grad juče su lišili slobode lice inicijala S.K. iz mjesta Vučija Luka sa područja opštine Istočni Stari Grad zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

- Lice S.K. se sumnjiči da je istog dana u mjestu Vučija Luka pucao iz vatrenog oružja, te prilikom lišenja kod sebe posjedovao vatreno oružje – pušku –saopštili su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Iz PU Istočno Sarajevo dodaju da su na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, a uz saglasnot tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo izvršeni pretresi kuća i pomoćnih objekata koje koristi navedeni. Kako navode, tom prilikom ukupno je pronađeno i privremeno oduzeto oružje - PAP, lovački karabin i mitraljez, kao i 434 komada metaka kalibra 7,62 mm, 12 patrona i 4 okvira za municiju.

U toku je dokumentovanja predmeta, nakon ćega će S.K, uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima, biti predat tužilaštvu u dalju nadležnost.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Hari 02.12.2022. 18:13
    Šteta zbog malo šenluka, ode čitav aresanal oružja. Umjesto da čuva i da ima "zlu netrebalo" ovako ostade bez pucaljki, a plus ima i da krvično odgovora zbog nedozvoljenog držanja oružja i municije. Gluposti i kratkoj pameti, nikad kraja.
Povezane vijesti
Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    5h 28m
    8
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    23h 50m
    0
  • Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
    20h 58m
    0
  • Džudo savez Republike Srpske: Redovna Skupština 4. juna na Jahorini
    20h 12m
    0
  • Na Vaskršnjem bazaru prikupljeno 2.820 KM
    20h 29m
    0