Lišeno slobode lice za kojim je raspisano 13 potraga

17.08.2022. 12:58
0
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo jutros su oko 5,30 časova u mjestu Potkrajevi u opštini Pale, nakon dvadesetčasovne potjere lišili su slobode lice inicijala N.V. iz Cazina.

Za ovim licem raspisano je 13 potraga za počinjena krivična djela Razbojništvo i Prevare, od kojih tri centralne potjernice, šest operativnih potraga i četiri raspisa o traganju, raspisanih od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i više Kantonalnih MUP-a. Takođe, pronađen je putnički automobil Golf 6, koje je koristilo lice N.V. prilkom bjekstva, a za koje je provjerama utvrđeno da je predmet krivičnog djela Prevara, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je kriminalistička obrada lica kao i preduzimanje potrebnih mjera i radnji u saradnji sa drugim organizacionim jedinicama MUP-a Republike Srpske i Kantonalnih MUP-a.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo zahvaljuju se građanima na saradnji i RU Civilne zaštite Republike Srpske na pruženoj tehničkoj pomoći u pronalsku lica.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ukradeno pet hidrantskih crijeva u Istočnom Novom Sarajevu Ukradeno pet hidrantskih crijeva u Istočnom Novom Sarajevu
Oštećena džamija u Sokocu Oštećena džamija u Sokocu
Policijski službenici danas i sutra daruju krv Policijski službenici danas i sutra daruju krv
Najčitanije
 • Saobraćajna nezgoda u Istočnom Novom Sarajevu
  6h 6m
  3
 • Mladić ubio komšiju ašovom
  14h 35m
  0
 • Put od Lapišnice do Han Dervente osvijetljen
  16h 15m
  14
 • Četvoro poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Mostara
  17h 13m
  0
 • Danas javna tribina SDS-a u Kasindolu
  16h 59m
  0