Лишено слободе лице за којим је расписано 13 потрага

17.08.2022. 12:58
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево јутрос су око 5,30 часова у мјесту Поткрајеви у општини Пале, након двадесетчасовне потјере лишили су слободе лице иницијала Н.В. из Цазина.

За овим лицем расписано је 13 потрага за почињена кривична дјела Разбојништво и Преваре, од којих три централне потјернице, шест оперативних потрага и четири расписа о трагању, расписаних од стране Министарства унутрашњих послова Републике Српске и више Кантоналних МУП-а. Такође, пронађен је путнички аутомобил Голф 6, које је користило лице Н.В. прилком бјекства, а за које је провјерама утврђено да је предмет кривичног дјела Превара, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је криминалистичка обрада лица као и предузимање потребних мјера и радњи у сарадњи са другим организационим јединицама МУП-а Републике Српске и Кантоналних МУП-а.

Из Полицијске управе Источно Сарајево захваљују се грађанима на сарадњи и РУ Цивилне заштите Републике Српске на пруженој техничкој помоћи у проналску лица.

Коментари 0
Повезане вијести
Украдено пет хидрантских цријева у Источном Новом Сарајеву Украдено пет хидрантских цријева у Источном Новом Сарајеву
Оштећена џамија у Сокоцу Оштећена џамија у Сокоцу
Полицијски службеници данас и сутра дарују крв Полицијски службеници данас и сутра дарују крв
Најчитаније
 • Саобраћајна незгода у Источном Новом Сарајеву
  5h 10m
  3
 • Младић убио комшију ашовом
  13h 39m
  0
 • Пут од Лапишнице до Хан Дервенте освијетљен
  15h 19m
  14
 • Четворо погинулих у саобраћајној несрећи код Мостара
  16h 17m
  0
 • Данас јавна трибина СДС-а у Касиндолу
  16h 3m
  0