Лишено слободе лице за којим је расписано 13 потрага

17.08.2022. 12:58
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево јутрос су око 5,30 часова у мјесту Поткрајеви у општини Пале, након двадесетчасовне потјере лишили су слободе лице иницијала Н.В. из Цазина.

За овим лицем расписано је 13 потрага за почињена кривична дјела Разбојништво и Преваре, од којих три централне потјернице, шест оперативних потрага и четири расписа о трагању, расписаних од стране Министарства унутрашњих послова Републике Српске и више Кантоналних МУП-а. Такође, пронађен је путнички аутомобил Голф 6, које је користило лице Н.В. прилком бјекства, а за које је провјерама утврђено да је предмет кривичног дјела Превара, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је криминалистичка обрада лица као и предузимање потребних мјера и радњи у сарадњи са другим организационим јединицама МУП-а Републике Српске и Кантоналних МУП-а.

Из Полицијске управе Источно Сарајево захваљују се грађанима на сарадњи и РУ Цивилне заштите Републике Српске на пруженој техничкој помоћи у проналску лица.

Коментари 0
Повезане вијести
Хапшење због спида у Источној Илиџи Хапшење због спида у Источној Илиџи
Украдено пет хидрантских цријева у Источном Новом Сарајеву Украдено пет хидрантских цријева у Источном Новом Сарајеву
Оштећена џамија у Сокоцу Оштећена џамија у Сокоцу
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    21h 28m
    0
  • Крађа у Палама
    19h 46m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    16h 13m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    19h 1m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    12h 22m
    0