Luka Novosel uličnom svirkom prikuplja novac za Stefana

29.07.2020. 14:51
0
IZVOR: Katera

Muzičar iz Pala Luka Novosel ovog puta sviraće u Istočnom Novom Sarajevu, u parku Gavrila Principa, gdje će pokušati da humanitarnom akcijom uličnog sviranja prikupi novac za liječenje Stefana Novakovića.

Novosel je na svom "Fejsbuk" profilu objavio plakat i poziv na akciju pomoći u prikupljanju novčanih sredstava za liječenje dječaka Stefana Novakovića, za kojeg je nedavno i OO Crvenog krsta Istočna Ilidža pokrenuo akciju pomoći.

Dvogodišnjem dječaku Stefanu Novakoviću iz Istočnog Sarajeva, koji ima tumor na kičmenoj moždini, hitno je potrebno obezbijediti minimalno 19.000 evra za operaciju u Turskoj.

Slika

Novosel je pozvao sve svoje kolege muzičare da mu se pridruže u akciji i uličnoj svirci u parku Gavrila Principa 2. avgusta 2020. godine, sa početkom u 18:00 časova.

Više informacija u vezi sa ovom svirkom možete dobiti i lično od Luke Novosela na broj telefona 066 216 110.

Za pomoć u liječenju Stefana Novakovića otvoren je namjenski žiro račun 567-483-59001266-89 na ime Novaković Slađana (Sberbanka a.d. Banja Luka)

Komentari 0
Povezane vijesti
Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji
„Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od raka „Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od...
Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    22h 4m
    0
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    3h 39m
    0
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    20h 13m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    8h 54m
    0
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    6h 40m
    0