Majdov posjetio Džudo klub „Olimpik“ sa Sokoca (FOTO)

05.04.2022. 20:17
0
IZVOR: katera.news

Nemanja Majdov, najuspješniji srpski sportista, posjetio je sokolački Džudo klub "Olimpik", a povod posjete bila je nedavna donacija strunjača ovom klubu u iznosu od 8.000 KM.

Majdov je rekao da je cilj njegove posjete da pomogne ovom sokolačakom džudo klubu i stvaranju boljih uslova za rad budući da džudo na Sokocu traje godinama, prenosi Srna.

On je naglasio da je u posjetu došao kao ambasador sporta i džudoa, da je tu da pomogne svim sportovima, a posebno njegovim džudistima, kojima će uvijek biti na raspolaganju i od pomoći.

Slika

Foto: Ustupljena fotografija

Prema njegovim riječima, sport kod djece gradi disciplinu, sve pozitivne vrijednosti, uči ih da postanu bolje ličnosti i da poslije svih padova ustanu, prenosi Srna.

On je istakao da je ova posjeta probudila lijepe uspomene, s obzirom na to da je prije petnaestak godina dolazio na Sokolac na trening jednaput sedmično u sadašnjoj sali „Olimpika“.

Mladima u Džudo klubu „Olimpik“ najuspješniji srpski džudista poručio je da nikada ne odustaju, da imaju povjerenja u sebe i da vjeruju u Boga, jer se „ništa u životu ne može desiti bez Božije promisli“, prenosi Srna.

Pored Nemanje Majdova, džudiste „Olimpika“ posjetio je i predsjednik Džudo kluba „Randori“ iz Istočnog Novog Sarajeva Stefan Majdov, koji je najavio snažniju saradnju ova dva kluba.

Trener „Olimpika“ Milorad Đurović naglasio je da je posjeta Nemanje Majdova istorijski dan za ovaj klub, te da je porodica Majdov nedavno obezbijedila vrijednu donaciju, i tako podržala rad kluba.

Prema njegovim riječima, porodica Majdov obećala je podršku u rješavanju problema sale i sanitarnog čvora za džudiste „Olimpika“, u koji svake sedmice pristižu novi članovi, prenosi Srna.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM
Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica
Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    2h 36m
    7
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    20h 58m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    22h 13m
    1
  • Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
    18h 6m
    0
  • Skupština Džudo saveza Srpske bez kvoruma
    21h 12m
    1